گنبد و گلدسته فایبرگلاس (GRP) با توجه به مزایایی که دارد مورد توجه طراحان ، مجریان ، پیمانکاران و … واقع شده است ، که زیبا و ماندگاری ، یکپارچه و سبک ، مقاوم ، با طرح های سنتی و صرفه اقتصادی بودن از جمله آنها است. به همین علتساخت گنبد و گلدسته فایبرگلاس امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
به خلاف سازه های بنایی که شاید یکسال طول بکشند ، گنبد و گلدسته فایبرگلاس تنها در مدت حدود یک ماه ساخته و در عرض چند روز در محل نصب میشود. شرکت صنایع شیمیایی بوشهر رزین مناسب ساخت گنبد و گلدسته فایبرگلاس را نیز بسیار اقتصادی و با صرفه تولید می کند ودر اختیار شما قرار می دهد.
طول عمر فایبرگلاس GRP دایمی است و لذا خرابی در آن معنایی ندارد. رنگ گنبد فایبرگلاس و مناره ها با رنگ خود رو از بهترین نوع انتخاب و با دست نقاشی می شود.
طول عمر گنبد و گلدسته از این جنس از طول عمر ساختمانی که روی آن نصب میشوند بیشتر است. طراحی آنها مشابه کاشی کاری های سنتی و طرح های اسلامی است.
وزن آن بسیار سبک بوده و هیچ بار اضافی بر ساختمان تحمیل نمیکند لذا ساختمان ارزانتر تمام میشود.. به دلیل وزن سبکی که دارد بر روی مساجد قدیمی نیز قابل نصب می باشد.
اولا آوار ندارد و خرابی به بار نمی آورد. ثانیا در صورت هرگونه آسیب جزئی سریعا قابل تعمیر و بازسازی فوری است و این از ویژگیهای منحصر بفرد فایبرگلاس GRP است .
از جمله کاربردهای رزین پلی استر غیر اشباع ساخت بتونه و ماستیک است که این بتونه ها باید داراي انعطاف پذیری، چسبندگی، سنباده خوری و دوام عالی باشند. شرکت صنایع شیمیایی بوشهر در این زمینه نیز تحقیقاتی کاملی انجام داده است و رزین مناسب برای این شاخه ازصنعت را طراحی و به بازار عرضه داشته است.
شرکت صنایع شیمیایی بوشهر دارای 2 گرید رزین اورتو مختلف برای تولید این سنگ ها می باشد.
استفاده از رزین در تولید انواع سنگ مصنوعی بسیار رایج است و اغلب تولید کنندگان از این ماده در تولیدات خود استفاده میکنند، ولی باید بدانید استفاده از رزین با کیفیت در ترکیبات سنگ مصنوعی بسیار پر اهمیت است زیرا امروزه و با وجود رزینهای نا مرغوب در کشور بسیار در انتخاب رزین باید دقت کرد. در ادامه برخی از خصوصیات یک رزین مناسب برای استفاده در سنگ مصنوعی را برای شما بیان خواهیم کرد.
در ابتدا بهتر است بدانیم چرا از رزین در سنگ مصنوعی استفاده میشود.
افزایش مقاومت و استقامت را در سنگ مصنوعی بالا میبرد موجب بهتر مخلوط شدن اجزاء تشکیل دهنده سنگ مصنوعی میشود.
شرکت صنایع شیمیایی بوشهر برای تولید شناور دارای 2 نوع رزین اورتو و یک رزین ایزو می باشد. رزین های برند کهر بوشهر دارای خواص مکانیکی بسیار بالایی بوده و از فرایند پذیری مناسبی برخوردارند. رزین کد S65 کهر بوشهر یک رزین بر پایه ایزوفتالیک اسید بوده که از مقاومت شیمیایی و مقاومت در برابر خوردگی بالایی برخوردار است. رزین کد 610کهربوشهر یک رزین بر پایه اورتوفتالیک اسید بوده است که در صنایع دریایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این 2 نوع رزین تاییدیه موسسه رده بندی ایرانیان و موسسه رده بندی آسیا را در زمینه ساخت شناور و صنایع دریایی کسب کرده اند.
شرکت صنایع شیمیایی بوشهرتولیدکننده رزین صادراتی همراه با کبالت و ایروزیل که در صنایع شناورسازی استفاده می شود؛ نیز می باشد.
سالهاست که شرکت صنایع شیمیایی بوشهر در زمینه ارائه بهترین و با کیفیت ترین رزین پلی استر غیراشباع و ژلکوت به مشتریان خود میکوشد .همواره از دغدغه ی این شرکت این بوده است که کالایی که به دست مصرف کننده میرسد بدون عیب و نقص و کوچکترین ایرادی باشد .لذا با تمرکز شرکت بر روی کیفیت محصول ، روز به روز با رشد چشمگیری در این معقوله داشته ایم .
اما همیشه سوء استفاده های متفاوتی از سوی اشخاصی در کار بوده که به نگرانی های ما نیز افزوده است .یکی دیگر از نگرانی های ما در سالهای گذشته که پدیده ای نو در همکاری این شرکت با اعطای نمایندگی و روند کار آنها بوده است . نگرانی این بوده که این نماینده ها یا عامل های فروش با گرفتن کالاهای مشابه از کارگاه های کوچکتر و ارائه ی آن کارها با نام تجاری برند کهربوشهر مشتریان را نسبت به این برند با کیفیت بدبین کرده بودند . که با درایت و نظارت مسئولین و مامورین این شرکت شناسایی و با آنها برخورد صورت گرفت و حتی از آنها امتیاز نمایندگی یا عاملیت فروش نیز سلب شده است .
این شرکت با استفاده ازمواد اولیه باکیفیت خارجی سعی کرده تا محصولی متفاوت در ایران عرضه نماید . اما شرکت های رقیب با استفاده از مواد اولیه ارزان قیمت سعی در مشابه سازی این محصولات کرده و دوام و کیفیت را بشدت پایین آورده اند تا حاشیه ی سود بالایی برای خود داشته باشند و رضایت مصرف کننده نیز به هیچ عنوان مورد نظرشان نیست و نبوده است .
شرکت صنایع شیمیایی بوشهر با در نظر گرفتن اینکه رضایت و رعایت حقوق مصرف کننده به عنوان الویت فروش محصولاتش می باشد. با ایجاد شرایط مطلوب سعی کرده است به اکثر مناطق کشور( از طریق باربری های مجاز)،ارسال بار به صورت مطمئن داشته باشد تا بدین سبب مشتریان با خیال راحت بتواند از خرید خود لذت ببرد .
مدیریت شرکت صنایع شیمیایی بوشهر با اعمال تخفیف های ویژه و در نظر گرفتن هزینه های حمل به شهرستانها ، منجر به کسب رضایت مشتریان از قیمت تمام شده ی کالا شده است .حتی خدمات پس از فروش این شرکت نیز بسیار بهتر از گذشته و بدون واسطه انجام میشود که خود همین امر باعث خدمت رسانی و بالا رفتن کیفیت خدمات نیز شده است.
امیدوارم همواره با نظرات و پیشنهادات خود ما را در انجام هرچه بهتر خدمات رسانی به مشتریان این شرکت همراهی نمایید .
رزین پلی استر غیر اشباع یک نوع رزین 3 جزعی است که در درجه حرارت خاص و رطوبت مخصوص به خود در یک واکنش شیمیایی شدید با تولید حرارت پخته می شود و محصول نهایی پوششی ضخیم و قدرتمند با شفافیت شیشه و مقاوم است.
اول هزینه بالای این رزین است که به نوعی آن را به عنوان گرانترین پوشش میتوان اعلام کرد.
دوم اجرای رزین پلی استر در هر مکانی ممکن نیست، یک محیط پاک، دارای حرارت و رطوبت کنترل شده بسیار در کیفیت این پوشش تاثیر گذار است.
هزینه تعمیر آن بالا است. نیاز است تا سازه به کارخانه رزین کاری منتقل شود و در محیط مخصوص به خود عملیات تعمیر انجام شود.
حساس بودن سازه های رنگ شده با رزین پلی استر پوست و پولیش، در هنگام حمل و نقل و مراقبت های ویژه از آن بسیار حیاتی است.
لوازمی که با پوشش رزین پلی استر رنگ می شوند باید به خوبی بسته بندی شوند. این پوشش بسیار شکننده است و در صورت تماس یا ضربه بوسیله اجسام سلب، سخت و نوک تیز بسیار شکننده است.
رزین پلی استر پوست و پولیش یک ماده خالص و بدون رنگ دانه است. برای ایجاد رنگ هایی مانند سفید و مشکی از ترکیبات عالی و درجه یک استفاده می شود ولی رنگ های دیگر مانند آبی، سبز، قرمز، زرد و غیره هرچه از رنگ های ساده دورتر می شویم مقدار ناخالصی بیشتر باید به رنگ اصلی اضافه کنیم و این باعث افت کیفیت البته به مقدار ناچیز می شود.در نهایت رنگ های خود رنگ و رنگ های سفید و مشکی از همه خالص تر هستند.
در حوزه خرید و فروش انواع رزین پلی استر و ژلکوت یکی از دغدغه های مهم خریداران و صاحبان صنعت، نوسانات قیمت مواد شیمیایی و همچنین عدم ثبات در بازار میباشد . کارشناسان فروش شرکت صنایع شیمیایی بوشهر با تمرکز بر ارائه خدمت به مشتری، ارائه انواع رزین پلی استر غیراشباع با مناسبترین قیمت را هدف خود قرار داده اند.
کیفیت و اصالت کالا
در حوزه تامین انواع موادشیمیایی با توجه به حضور شرکت ها و کارخانجات متعدد در خصوص تولید انواع رزین پلی استرغیراشباع وژلکوت، همواره تفاوت در کیفیت و ویژگی های رزین تولید شده وجود داشته است. نکته تاسف بار در بازار خرید وفروش رزین این است که خریداران بار ها بعد از خرید متوجه عدم تطابق ادعا فروشنده و ویژگی های واقعی رزین خریداری شده میشوند. کارشناسان ما در دفترمرکزی شرکت صنایع شیمیایی بوشهر همواره در تلاشند تا در خصوص ویژگی های رزین مد نظر شما، اطلاعات اصیل و معتبر را در اختیار شما قرار دهند. تمامی محصولات شرکت صنایع شیمیایی بوشهر دارای برگه اطلاعات(دیتاشیت) می باشند.
تحویل سریع و آنی
در بازار خرید وفروش رزین، همواره شاهد خریدارانی بوده ایم که در خصوص عدم تحویل سریع بار و رزین خریداری شده از سوی فروشنده گله و شکایت داشته اند، همچنین امور اداری و رسمی ترخیص بار و ارسال، همیشه با دردسر های زیادی همراه بوده است. مسولین شرکت صنایع شیمیایی بوشهر به طور جدی این مشکل را حل کرده اند و شما میتوانید جهت تحویل سریع بار خریداری شده خود کاملا اطمینان خاطر داشته باشید. کافیست این ویژگی شرکت صنایع شیمیایی بوشهر را امتحان کنید.
رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک (Iso phthalic) ساخت شرکت صنایع شیمیایی بوشهر معرف برند با سابقه کهر بوشهر دارای کیفیتی مناسب و قدمتی طولانی است که در ساخت انواع قطعات فایبرگلاس، ژلکوت، سنگ های مصنوعی، المان های شهری و حجمی، ساخت قایق، ماکت سازی، ورق سازی،لوله های انتقال آب (GRP)،صنایع سنگ طبیعی، ساخت ماستیک، بتونه و… مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین در فرآیندهای لایه گذاری دستی، رشته پیچی، پالتروژن و RTM ، قالب گیری SMC و BMC و… نیز بکار میرود.
بطور کلی این رزین دارای استحکام خمشی و کششی بالاتر و مقاومت شیمیایی و مقاومت به یووی بالاتری نسبت به رزین های پلی استر ارتوفتالیک برخوردار است.
کاربرد رزین ایزو در ساخت قایق و شناور
قایق سازی
فروشگاه اینترنتی پلی رزین وابسته به شرکت صنایع شیمیایی بوشهر معرف برند با سابقه کهربوشهر، به عنوان اولین مرکز فروش اینترنتی انواع رزین پلی استر غیراشباع با قیمت های به روز و شفاف و با تکیه بر توانمندی و دانش فنی متخصصین دانشگاهی و بهره مندی از تجربیات طولانی حضور در عرصه صنعت شیمیایی کشور، افتخار دارد با ارائه محصولات متنوع و تخصصی، گامی در جهت تأمین نیازهای صنعتگران و مهندسان و متخصصان ایران اسلامی برداشته و زنجیره دانش – فناوری – صنعت – تجارت را تکمیل نماید. صاحبان شرکت های تولیدی و صنعتی، اساتید، دانشجویان و علاقه مندان به این صنعت، می توانند نیازمندی های خود را از طریق فروشگاه اینترنتی پلی رزین تأمین نموده و در کوتاه ترین زمان ممکن با دریافت اطلاعات کامل، مقایسه قیمت ها و مشاوره، محصولات مورد نیاز خود را دریافت نمایند. همچنین کارشناسان و متخصصان شرکت صنایع شیمیایی بوشهر آماده ارائه خدمات مشاوره تخصصی در پهنه این صنعت هستند.
شرکت صنایع شیمیایی بوشهرفعال در زمینه رزین های پلی استر غیر اشباع، اپوکسی و ژلکوت، این افتخار را دارد تا با وجود مهندسین و متخصصین زبده، نیازهای مشتریان خود را تامین نماید. شرکت ما توانسته علاوه بر تامین بازارهای داخلی، در بازار های جهانی از جمله کشورهای خاورمیانه، آفریقای شمالی،اروپای شرقی و آسیای میانه نیز جایگاه ویژه ای داشته باشد.
رزین پلی استری سنگ مصنوعی بشکه ای، با قیمت مناسب و ارزان تری مورد معامله قرار می گیرد زیرا خریدی کلی را شامل می گردد. این دسته از مواد پلی استری از براقیت عالی در زمان استفاده برخوردارند که کمک به حفظ ضخامت بنا شده و در عین حال به زیباسازی آن نیز یاری می رساند.
خرید رزین پلی استری مناسب برای سنگ مصنوعی را می توان به طور مستقیم و از طریق غیرحضوری (سایت پلی رزین) وحضوری(مراجعه به دفتر فروش مرکزی تهران) نیز انجام داد. این کار ضمن آن که می تواند در صرف هزینه های اضافه صرفه جویی کند، مزایای را برای هر دو طرف معامله به همراه دارد از جمله:
خریدار می تواند از نظر کارشناسان و افراد متخصص برای بکارگیری این محصول بهره مند شود
قیمت ها به دلیل حذف واسطه ها، اغلب ارزان و مناسب تعیین شده است.
این محصول را معمولا به صورت عمده و در قالب بشکه های بزرگ و کوچک تهیه می کند؛ زیرا به خوبی می داند که از این محصول باید چه کارایی هایی را انتظار داشت. از مشخصات اصلی و کاربردی این مواد پلی استری می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: راه های ارتباطی: مهندس علیرضا بیات 09120179639 مهندس فرشته راد 09033229935الی36 کانال تلگرام Resins_kahar پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com اینستاگرام Resins_kahar آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
رزین پلی استر رزینهایی مصنوعی هستند که از واکنش اسیدهای آلی دو عاملی و الکلهای چند عاملی به دست میآیند.
مالئیک انیدرید با دو گروه عاملی اسیدی ماده اولیه معمول برای تولید رزین پلی استر میباشد.
رزینهای پلی استر در ساخت مواد قالب سازی، به عنوان تونر در چاپگر لیزری و به عنوان پیونده در رنگهای پلی استری کوره استفاده قرار میگیرد. پنلهای دیواری ساخته شده از رزین پلی استر تقویت شده با فایبرگلاس بهطور معمول در رستورانها، آشپزخانهها و سایر مکانهایی که احتیاج به دیوارهای قابل شستشو دارند استفاده میشوند.رزینهای پلی استر غیراشباع پلیمرهای تراکمی تشکیل یافته از واکنش پلی اُلها (یا همان الکلهای پلی هیدریک) با اسیدهای کربوکسیلیک دو عاملی میباشند. پلی اُلهای معمول شامل گلیکولهایی مثل اتیلن گلیکول میباشند. اسیدهای استفاده شده عمدتاً فتالیک اسید و مالئیک اسید میباشند. درحین واکنش آب که محصول جانبی واکنش میباشد بهطور مداوم حذف میشود تا واکنش به سمت کامل شدن پیش رود.استفاده از پلی استرهای غیراشباع و افزودنیهایی مثل استایرن گرانروی رزین را کاهش میدهد.
رزین پلی استر مبل ترکیبی جدید از جنس پلاستیک است که در مبل سازی بجای چوب منبت کاری شده استفاده می شود.
رزین هم مانند بسیاری از مواد دارای کیفیت های متفاوت است ولی در صورت استفاده از مواد مرغوب میتوان مبلی با کیفیت خوب، طراحی زیبا، مقرون به صرفه تولید کرد که در برابر عواملی چون خرابی زود هنگام و پوسیدگی مقاوم باشد. و نیز به این نکته باید توجه کرد که رزین با بهترین و عالی ترین کیفیت به هیچ عنوان نمیتواند جای چوب را بگیرد و بیشتر جنبه دکوری می تواند داشته باشد تا استفاده کاربردی.
با استفاده از مواد و چوب های درجه یک و مرغوب می توان تا سال ها از داشتن مبلی با ترکیب مواد چوب استفاده نمود.ولی برخی از تولید کننده گان مبل با استفاده از مواد درجه ۳ و چوب نامرغوب،کالایی را دست مشتریان دادند که باعث شده برخی از افراد،نسبت به این محصولات واکنش منفی نشان دهند.چون مبلمان کالایی بهداشتی است و تقریبا ۷۰ درصد اصلی مبل داخل آن است بهتر از شرکت بزرگ خریداری شود که سال ها از داشتن آن راضی و خشنود باشید.
شرکت صنایع شیمیایی بوشهر تولید کننده باسابقه رزین پلی استر غیر اشباع در بوشهر می باشد. این شرکت به تمامی مراکز استان ها از جمله اصفهان، تهران، ارومیه، تبریز، مشهد، شیراز و … فروش با قیمت و کیفیت مناسب داشته است. محصول این شرکت قابل رقابت با تمام تولیدکنندگان خارجی وداخلی در حوزه صادرات می باشد.
مهم ترین ویژگی محصولات ما گارانتی و اصالت محصولات و تولید رزین متناسب با ویژگی موردنظر شما توسط کارشناسان متخصص ما می باشد.
رزین پلی استر یکی از پر کاربرد ترین مواد پلیمری در صنعت جهان می باشد. ایران نیز از این امر مستثنی نمی باشد و این ماده را در صنایع زیادی از جمله مجسمه سازی، فایبرگلاس،کامپوزیت، صنایع سنگ مصنوعی و طبیعی و غیره به کار می برد.
شما از طریق سایت پلی رزین می توانید رزین پلی استر مجسمه سازی با قیمت مناسب وکیفیت عالی از تولید کننده اصلی تهیه کنید.
رزین پلی استر ها موادی هستند که در ساختار شیمیایی آنها گروه استر وجود دارد.
رزین پلی استر غیر اشباع پر مصرف ترین رزین در صنعت کامپوزیت می باشد.
این رزین از واکنش یک یا چند الکل دو یا چند عاملی با یک یا چند اسید دو یا چند عاملی تهیه می شود.
رزین های پلی استر غیر اشباع در یک حلال فعال (رقیق کننده) حل می شود.
این حلال فعال عمدتا مونومر استایرن می باشد که دو وظیفه را در رزین پلی استر غیر اشباع انجام می دهد.
اولا باعث کاهش گرانروی رزین می گردد
و ثانیا این مونومر حاوی پیوند دوگانه می باشد که به عنوان عامل شبکه ای کننده نیز عمل می نماید
و با اتصال مولکول های پلی استر از محل نقاط غیر اشباع آنها ، رزین را به صورت شبکه ای سخت در می آورد.
واکنش شبکه ای شدن در رزین های پلی استر غیر اشباع با افزودن مقدار کمی کاتالیزورمانند پراکسیدهای آلی شروع می شود. این مواد در اثر حرارت یا یک ماده شتاب دهنده به رادیکال آزاد تجزیه شده و در اثر فعل و انفعالات شیمیایی به وجود آمدهمیان حلال و پیوندهای غیر اشباع موجود در پلی استر غیراشباع ، رزین به حالت جامد در می آید.
اگر اسید فتالیک مورد استفاده از نوع ارتو باشد، به رزین حاصل رزین پلی استر غیر اشباع ارتوفتالیک
و در صورت استفاده از اسید فتالیک از نوع ایزو ، به رزین حاصل رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک می گویند.
در صد بالایی از رزین های پلی استر غیر اشباع مصرفی در صنعت کامپوزیت از نوع رزین های پلی استر غیر اشباع ارتوفتالیک می باشد.
در محصولاتی که نیاز به کاربرد در مقابل مواد شیمیایی و مواد خورنده دارد
و در لایه های ژلی ( ژل کوت) از رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک استفاده می شود.
رزین های ارتوفتالیک به صورت کاربردهای عمومی مورد استفاده قرار می گیرند
در حالی که رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک دارای کاربردهای ویژه و خاص می باشند.
مزیت رزین های پلی استر غیر اشباع ارتوفتالیک دارای قیمت پایین ،استحکام خمشی و کششی خوب و سختی بالاست.
مزیت رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک ، استحکام کششی و خمشی بالا، مقاومت خوب در برابر آب و موادشیمیایی است.
رزین های پلی استر غیر اشباع در صنایع مختلف کاربرد دارد.
از این رزین در ساخت ماکت، لوله های انتقال آب (GRP) ، سنگ های مصنوعی،تجهیزات زینتی، کشتی سازی، پروفیل سازی، ورق سازی،صنایع سنگ طبیعی، ساخت ماستیک، چسب ، بتونه و… مورد استفاده قرار می گیرد.
رزین پلی استر غیر اشباع به روش های مختلف فرآیندی شامللایه گذاری دستی، رشته پیچی، پالتروژن، قالب گیری SMC و BMC و روش های دیگر فرآیندی قابل کاربرد است.
خرید وفروش رزین پلی استر غیر اشباع به صورت حضوری و غیرحضوری امکان پذیر می باشد. فروش از طریق تنهاسایت نماینده انحصاری شرکت صنایع شیمیایی بوشهر باعث شده تا این ماده به طور مستقیم از کارخانه به دست مصرف کننده برسد و در نتیجه قیمت تمام شده کمتری در بر داشته باشد.
واسطه گران عرصه رزین از طریق اشاعه تبلیغات مجازی وارد بازار رزین شده اند و رزین تولیدی را به قیمتی به مراتب بالاتر بادرنظر گرفتن سود واسطه گری به مشتریان ارائه می دهند وچه بسا مشتریانی هستند که دردام فریب تبلیغات واسطه گران می افتند و رزین به صورت غیرمستقیم از دلالان رزین خریداری می کنند!!!
این ماده برای صنایع فایبرگلاس، کامپوزیت، لنج، شناور، قایق، مجسمه سازی، لوله واتصالات، مانکن سازی، شهربازی، ساخت مخازن، سنگ های مصنوعی، سنگ های طبیعی، ساخت مبلمان و بسیار صنایع دیگر قابل کاربرد می باشد.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: راه های ارتباطی: مهندس علیرضا بیات 09120179639 مهندس فرشته راد 09033229935الی36 کانال تلگرام Resins_kahar پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com اینستاگرام Resins_kahar آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
مهم ترین ویژگی های رزین های مجسمه سازی با کیفیت می توان کشش و انعطاف خوب این محصل اشاره کرد و همچنین می توان تغییر شکل عالی، براقیت کافی، شفافیت و بدون ایجاد برجستگی نامناسب بر روی سطح از دیگر ویژگی های این محصول نام برد. خرید رزین مجسمه سازی با کیفیت در این شرکت دارای ویژگی های بالا می باشد و کاملا بی رنگ و شفاف هستند که باعث ایجاد مجسمه های زینتی و زیبا می شود . برای خرید این محصول می توانید به صورت حضوری در این فروشگاه مراجعه کرده یا به صورت اینترنتی محصول خود را سفارش دهید .
خریدار انواع رزین های مجسمه سازی افرادی هستند که در کارهای زینتی و ساخت مجسمه فعالیت می کند و با خرید این محصول با کیفیت می توانند تولید خود را افزایش دهند. از جمله این افراد نقاشان و سازندگان انواع مدل مجسمه سازی دکوری و خیابان ها می باشند. برای خرید این محصول متقاضیان و خریداران می توانند به روش های مختلف محصول خود را سفارش دهند و در صورتی که می خواهید از لیست قیمت این محصول با اطلاع شوید با این شرکت تماس بگیرید.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: راه های ارتباطی: مهندس علیرضا بیات 09120179639 مهندس فرشته راد 09033229935الی36 کانال تلگرام Resins_kahar پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com اینستاگرام Resins_kahar آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
خرید رزین پلی استر مجسمه سازی یکی از مهم ترین مراحلی است که در ساخت و تولیدات لوازم پلی استری بادوام و مقاوم کارایی دارد. این نمونه از رزین ها عمدتا از نوع غیر اشباع و باکیفیت می باشند. با نگاهی به محیط پیرامون خود با تعداد زیادی از مجسمه و آثار زینتی مواجه می شوید که از جنس مواد پلی استری شیک و مقاوم هستند. برای ساخت و تولید انواع مدل های مجسمه پلی استری نیاز به بهره گیری از رزین هایی با همین نام و کیفیت را خواهد بود. خرید رزین پلی استر مجسمه سازی را می توان به سادگی و از طریق سایت های معتبر نیز سفارش داد و پس از بررسی های لازم، اقدام به خریداری آن نمود.
خرید رزین پلی استر مناسب مجسمه سازی معمولا به شکل بسته بندی شده و در قالب قوطی های فلزی با حجم های گوناگون انجام می گیرد. از مشخصات اولیه و مهمی که هر کدام از این رزین ها باید در اختیار داشته باشد و به خریدار عرضه نماید عبارتند از:
کشش و انعطاف خوب
تغییر شکل عالی
قالب گیری مناسب
شفافیت
براقیت کافی
داشتن ضخامت
بدون ایجاد برجستگی نامناسب بر روی سطح
و …
رزین های پلی استری مخصوص مجسمه سازی معمولا یا کاملا بی رنگ و شفاف هستند و یا این که از ترکیب مواد رنگی با آن ها به وجود می آید که تبدیل به مجسمه های رنگی و زینتی فوق العاده ای می شوند. این مدل از مواد از امکان مقاومت در برابر عوامل شیمیایی و محیطی برخوردار هستند که باعث می گردد در هر زمان و مکانی بتوان از آن استفاده نمود.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: راه های ارتباطی: مهندس علیرضا بیات 09120179639 مهندس فرشته راد 09033229935الی36 کانال تلگرام Resins_kahar پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com اینستاگرام Resins_kahar آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
فایبرگلاس ترکیبی از الیاف شیشه با مواد پلیمری است که از پشم شیشه به عنوان مادهٔ تقویت کننده و از مواد پلیمری به عنوان مواد چسباننده ی پایه استفاده میشود. فایبرگلاس یکی از پر کاربرد ترین مواد در دنیای صنعت است که در صورت آگاهی داشتن صنعت گران و اقشار مختلف از خواص و کاربردهای آن جایگزین خیلی از مواد دیگر می شود.
بسیاری از مخازن آب واسید با استفاده از فایبرگلاس عایق می شود واز پوسیدگی و ازبین رفتن مخازن وضررهای ناشی از آن جلوگیری می شود. اما بزرگترین مزیت فایبرگلاس سبک بودن ومقاوم بودن آن است که موجب شده بسیاری از صنعتگران برخی از انواع قطعات خود را از جنس فایبرگلاس تولید کنند سپر انواع خودروها، بدنه خودروهای مدل و برخی از خودروهای سبک، انواع ایرانیتها، اتاقک ها، اتاق عقب وانت یا کابین وانت، سیلوهای سیمان، مخازن نگهداری مایعات مختلف از جمله اسید، سپتیک تانکها، چربی گیرها و هزاران قطعه ی دیگر
فایبرگلاس در تولید مخازن مختلف بکار می رود. انواع رزین هایی که در ساخت مخازن فایبرگلاس بکار می روند عبارتند از: پلی استر، ونیل استر، اپوکسی می باشد. پلی استرها ضعیف در برابر خوردگی مواد خورنده بوده و ونیل استر مقاومت خوب در برابر خوردگی داشته و اپوکسی مقاوم در برابر خوردگی و حرارت می باشد.
چگالی متوسط فایبر گلاس در حدود ۱۸۵۰-۲۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: راه های ارتباطی: مهندس علیرضا بیات 09120179639 مهندس فرشته راد 09033229935الی36 کانال تلگرام Resins_kahar پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com اینستاگرام Resins_kahar آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
فروشنده رزین پلی استر بوشهر، بخش اعظمی از حجم فعالیت های خود را به شکل اینترنتی و با سرعت بالا انجام می دهد زیرا تقاضا برای خرید اینترنتی رزین پلی استر بسیار بالا رفته و مردم تمایل دارند تا جهت صرفه جویی در وقت و هزینه های خود، از طریق سایت آنلاین پلی رزین خرید خود را انجام دهند. معاملاتی که به صورت غیر حضوری و به صورت آنلاین انجام می گیرد به ویژه در زمینه وسایل مهم و پرکاربردی چون رزین ها، خریدار و فروشنده را از مزایای متعددی بهره مند خواهد ساخت که به برخی از آن ها می پردازیم:
بهره مندی از تخفیفات
بدون نیاز به فروشگاه واقعی
ثبت سفارش راحت
نحوه ارسال به دلخواه خریدار
آشنایی با تنوع کلی محصول
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: راه های ارتباطی: مهندس علیرضا بیات 09120179639 مهندس فرشته راد 09033229935الی36 کانال تلگرام Resins_kahar پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com اینستاگرام Resins_kahar آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
پلی استرها دسته بزرگی از رزینهای سنتزی هستند که به دو گروه مجزا تقسیم بندی می شوند. اشباع (ترموپلاستیک)، غیر اشباع (ترموست). ترموپلاستیکها (گرمانرم ها) هستند که هنگام حرارتدهی ذوب و هنگام سرد کردن جامد میشوند. و مولکولهائی خطی با شاخه های جانبی کم هستند. ولی ترموستها ترکیباتی هستند که هنگام حرارت دهی ذوب نمیشوند و دماهای بسیار بالا، بهصورت برگشت ناپذیر، تجزیه میشوند. این ترکیبات دارای اتصالات عرضی و شبکه سه بعدی گسترده از پیوندهای شیمیائی کووالانسی هستند. پلی استرها بهصورت گسترده ای بهعنوان رزینهای لایهای بهکار میروند. پلی استرهای غیراشباع ترکیباتی پلیمری بوده که پیش پلیمرهای آنها (پلیمرهای سازنده اینمواد)، مایعات ویسکوز با رنگ زرد و با وزن مولکولی متوسط و پایین (معمولا ً در حدود دو هزار) با اتصالات عرضی هستند. پلیاسترهای غیراشباع ماکرو مولکولهائی با ساختار پلیاستری مشتق شده از واکنش متقابل اسیدهای غیراشباع یا انیدریدها و الکهای پلیهیدرولیکی هستند (از ترکیب اسید و الکل بوجود میآیند). این اسید و الکل که بهعنوان جزو سازنده پلیمر پلیاستر هستند مونومر نامیده میشوند. بسته به ساختار مونومر رزین پلیاستری ویژگی خاص نهائی خود را خواهد داشت. بهعنوان مثال وجود مولکولهای هالوژن حاوی اتمهای کلر یا برم میتواند برای ایجاد مقاومت در برابر آتش بکار رود. اثر هالوژنها در ساختار پلیمر کاهش قابلیت احتراق آنها میباشد.
میزان هاردنر(سفت کننده) در رزین پلیاستر با کم و زیاد کردن هاردنر، میتوان زمان سفت شدن را تنظیم نمود. قانون کلی میزان هاردنر دررزینپلیاسترهای شفاف، ۲ درصد است. رزینپلیاستر در لایههای نازک خیلی بهکندی سفت میشود و قسمت بالای آن بهحالت چسبنده باقی میماند. در این موارد، باید مقدار هاردنر را به ۴ درصد رساند. اگر ضخامت پلیاستر زیاد باشد، احتمال ترکخوردگی پیش می آید که در این مورد، بایدمیزان هاردنر را یک درصد انتخاب نمود. وقتی که قالب پلاستیکی است و نسبت به حرارت حساس میباشد نیز باید میزان هاردنر را کاهش داد. اگر مقدار هاردنر از ۴ درصد تجاوز کند، باعث میشود پلیاستر خیلی ترد و شکننده شود.
میتوان انواع رنگهای پودری را با رزینپلیاستر مخلوط نمود تا بهصورت رنگین درآید.
رزینپلیاستر در مقابل نور تغییر رنگ نمیدهد.
جهت خرید و فروش محصولات مامیتوانید با ما در ارتباط باشید:
رزین پلی استر اورتوفتالیک به رزین چند منظوره نیز شناخته می شود. آغازگر این رزین نور بوده و به سرعت توسط لامپ های UV و تابش مستقیم نور خورشید در مرحله ی پخت قرار می گیرد. نهایتا سطحی غیرچسبنده با سختی بالا تولید می کند. کاربردهای این رزین عبارتند از:
تولید ماستیک سنگ،
قطعات فایبر گلاس مخصوص ایزولاسیون و دیگر قطعات،
پوشش هایی که نیاز به پخت بالا با لامپ UV و یا پخت نور خورشید هستند.
به منظور نگهداری، در ظروف بسته بندی اولیه در دمای زیر ۲۵ درجه سانتی گراد و دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار داده شوند. پایداری این رزین در شرایط ذکر شده حداکثر ۴ ماه از زمان تحویل می باشد.
خرید مستقیم از تولیدکننده، بدون واسطه و به صورت عمده به علت داشتن دانش کافی از فرمولاسیون و همچنین دسترسی مستقیم به آن، خریدی با قیمت ارزان و مقرون به صرفه برایتان به ارمغان می آورد. در ایران شرکت های متبحر و با تجربه ای در این زمینه تاسیس شده اند. برای انتخاب عرضه کننده رزین پلی استر ارتوفتالیک مرغوب باید نکات زیر را در نظر گرفت:
دسترسی سریع و کافی به منبع اولیه،
ارائه ی قیمت های رقابتی و مناسب،
داشتن شرایط لازم برای همکاری های طولانی مدت،
عرضه ی خوب و رضایتمندانه ی این محصول در بسته بندی های باکیفیت و استاندارد.
sculpture
همچنین مرکز پخش رزین جهت عرضه ای پسندیده و مشتری مدارانه در شان خریداران داخلی و خارجی بایستی؛
قیمت گذاری های منصفانه داشته باشند،
در زمان فروش عمده به منظور جلب رضایت خریدار عمده مقداری تغییر در قیمت ها ایجاد نمایند،
رزین مرغوب و باکیفیت خود را با بسته بندی مناسب عرضه نمایند،
تقویت کننده های کامپوزیت های زمینه پلیمری به سه دسته تقسیم می شوند: ۱ -پلیمرهای تقویت شده با الیاف شیشه (GFRP) ۲ -پلیمرهای تقویت شده با با الیاف کربن (CFRP) ۳ -پلیمرهای تقویت شده با الیاف آرامید
فایبرگلاس یک نام معمولی از کامپوزیت های زمینه پلیمری است که توسط الیاف ریز شیشه تقویت شده است. الیاف شیشه به دو شکل فاز پیوسته و ناپیوسته در زمینه این نوع کامپوزیت ها استفاده میشود. به طور کلی % ۹۰ کامپوزیتهای زمینه پلیمری با الیاف شیشه تقویت میشوند. شیشه به طور وسیعی به عنوان الیاف تقویت کننده به علت ایجاد خواص زیر در این نوع کامپوزیت ها استفاده می شود.
دسترسی آسان و سریع و مواد ارزان
تکنولوژی ساده و ارزان تهیه الیاف پیوسته از شیشه مذاب
مقاومت به خوردگی بالا
استحکام کششی بالا
از نظر شیمیایی بی اثر در پلاستیکها
انواع شیشه های مورد استفاده در فایبر گلاس عبارتند از:
A-glass
این نوع به دلیل داشتن ترکیبات قلیایی در برابر اسید مقاومت خوبی دارد.
E-glass
مقاومت مکانیکی، قیمت مناسب و عایق الکتریسیته بودن باعث شده که این نوع الیاف شیشه پرکاربرد ترین نوع آن ها باشد.
C-glass
به علت مقاومت شیمیایی بیشتر به صورت لایه ای در پوشش لوله ها و مخازن در مجاورت مواد شیمیایی
S-glass
این نوع از الیاف به دلیل وزن کم، مقاومت مکانیکی بالا و تحمل دمای زیاد بیشتر در صنایع هوافضا کاربرد دارند.
R-glass
این نوع از الیاف علاوه بر مقاومت مکانیکی بسیار بالا، مقاومت خوبی نسبت به محیط اسیدی نشان میدهند.
روش های تهیه الیاف شیشه ۱ – روش کشش مذاب ۲ – روش سل-ژل روش کشش از مذاب مهمترین روش برای تهیه الیاف شیشه است. در تهیه الیاف شیشه نکته مهم آن است که تنش اعمالی به الیاف، متناسب با سرعت کرنش در ویسکوزیته مذاب است. شکل زیر روش تهیه الیاف شیشه ای را از مذاب شیشه نشان می دهد.ابتدا مواد اولیه که بیشتر از ماسه سیلیس است و قسمت اصلی هرنوع الیاف شیشه را تشکیل گفته می شود. سپس آن را در کوره به batch میدهد، آماده سازی شده و با یکدیگر مخلوط می شوند. به این توده شکل شیشه در می آورند. شیشه مذاب روی سینی های پلاتینی مقاوم به حرارت جریان پیدا می کنند. در این سینی ها هزاران روزنه وجود دارد که بوشینگ نامیده می شود جریان شیشه مذاب از درون بوشینگ ها بیرون کشیده می شود و تا قطرمعین نازک می شوند سپس توسط آب یا هوا خنک می شوند تا الیاف تشکیل شوند. الیاف مو مانند با یک مخلوط نامیده می شوند پوشش داده می شوند. پوشش دادن به منظور محفوظ ماندن الیاف از سایش sizing شیمیایی مایع که به یکدیگر در طی فرآیند ساخت و حصول اطمینان از چسبندگی الیاف به رزین انجام میگیرد.
دسته ای از الیاف شیشه ای که کاربرد زیادی هم دارند الیاف شیشه ای با سیلیس بالا هستند و این الیاف را با اسیدشوییتولید میکنند. الیاف شیشه ای به دست آمده را در اسید داغ قرار می دهند که در اثر آن ترکیب درصد وزنی SiO۲ آنها تا % ۹۵ افزایش می یابد. الیاف کوارتز به دست آمده از این روش بسیار گرانتر از الیاف شیشه هستند و پایداری حرارتی خوبی را از خود نشان می دهند و تا دمای ℃ ۱۶۰۰ را می توانند تحمل کنند. ضریب انبساط حرارتی این دسته از الیاف کم است و بنابراین بسیار شوک پذیر هستند. در بهترین حالت اختلاف دمای ℃ ۱۱۰۰ را می توانند تحمل کنند مزیت دیگر الیاف کوارتز آن است که استحکام خود را در دمای بالا بهتر حفظ میکنند و میزان طویل شوندگی و افزایش طول آنها حدود یک درصد است و از خود حد تسلیم نشان می دهند. الیاف در برابر خوردگی اسیدها مقاوم است ولی با مواد قلیایی واکنش میدهند. در برابر رطوبت مقاوم بوده و عایق الکتریکی هستند.
معمولی ترین ماده زمینه برای ساخت فایبرگلاس گرماسخت ها مثل پلی استر غیراشباع و اپوکسی و گرمانرم ها مثل پلی آمید ویلی کربنات و پلی استیرن و پلی وینیل کلراید هستند. مواد فایبرگلاس معمولا ساختار لایه ای با الیاف تقویت کننده شیشه با جهات مختلف دارند. جهات مختلف الیاف شیشه خواص ایزوتروپی در صفحات موازی با لایه ها ایجاد میکنند. غلظت الیاف شیشه در فایبرگلاس معمولا حدود ۴۰ تا ۷۰ درصد است. کامپوزیت زمینه پلیمری تقویت شده با الیاف شیشه توسط فرآیندهای قالب گیری باز، قالب گیری بسته و روش پالتروژن تولید می شوند.
کامپوزیت های زمینه پلیمری که با الیاف کربن تقویت شده اند CFRP نام دارند. الیاف کربن یکی از قویترین الیاف هستند، شامل کربن های غیر گرافیتی (حدود% ۹۰ ) که به وسیله کربونیزاسیون الیاف طبیعی یا مصنوعی پلیمری در دمای بالاتر از ℃ ۲۷۰۰ و یا از تاب خوردن مواد آلی مانند قیر و رزین به وجود می آیند. اگر عمل کربونیزاسیون به صورت کامل انجام شود به مدول یانگی در حدود ۵ برابر فولاد دست می یابیم. فاز تقویت کننده ی الیاف پیوسته و ناپیوسته کربن با قطر ۰/۰۰۰۴ است. الیاف کربن خیلی گران هستند.این الیاف محدوده وسیعی ار خواص را ایجاد میکنند بنابراین به مهندسین اجازه می دهند که کامپوزیت های بهتری را طراحی کنند. وقتی الیاف کربن در یک زمینه پلیمری به عنوان تقویت کننده استفاده می شوند خواص زیر را ایجاد می کنند:
مدول کشسانی بالا در حد فولاد
استحکام کششی بالا حدود ۷ گیگا پاسکال
چگالی پایین
خنثی بودن از نظر شیمیایی از معایب اصلی الیاف کربن این است که این الیاف شکننده هستند
توو (TOW) سبک یا کوچک : دسته الیاف کمتر از ۲۴۰۰۰ فیلامنت
توو (TOW) سنگین یا بزرگ : دسته الیاف بیشتر از ۲۴۰۰۰ فیلامنت
دستهبندی بر اساس خصوصیات فیزیکی
الیاف کربن با مدول یانگ بسیار بالا، بیشتر از ۴۵۰ گیگاپاسکال
الیاف کربن با مدول یانگ بالا، بین ۳۵۰ تا۴۵۰ گیگاپاسکال
الیاف کربن با مدول یانگ متوسط، بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ گیگاپاسکال
دستهبندی بر اساس نوع پیشزمینه
الیاف کربن با پیشزمینه پلی اکریلونیتریل (PAN)
الیاف کربن با پیشزمینه قیر صنعتی
دستهبندی بر اساس دمای نهایی عملیات حرارتی
۳) آرامید
دو نام تجاری الیاف آرامید، کولار (Kevlar) و نومکس (Nomex) است. این الیاف ابتدا به عنوان جایگزین فولاد در لاستیک توسعه یافتند و بعد کاربرد های دیگری پیدا کردند.این الیاف نسبت استحکام به وزن خیلی بالا نشان میدهند.مدول کششی در آنها خیلی بزرگتر از مدول فشاری آنهاست. مقاومت به ضربه آنها در نتیجه ی بالا بودن مدول کششی خیلی زیاد است.
استحکام کششی بالا -مدول کشسانی بالا – درصد ازدیا طول خیلی پایین تا نقطه شکست-وزن کم-ضریب انبساط گرمایی خیلی کم – چقرمگی شکست بالا(مقاومت به ضربه عالی)-مقاومت برشی بالا -مقاوم به شعله
آرامید الیاف کربن را حمایت می کند و خواص آنها را بهبود می بخشد الیاف ترکیبی (آرامید + الیاف کربن ) استحکام کششی خیلی بالا با مقاومت به سایش و ضربه را به هم پیوند میدهد. عمومی ترین ماده زمینه برای ساخت پلیمرهای تقویت شده با آرامید، ترموست ها مانند اپوکسی و وینیل استروفنولیک هستند. پلیمرهای تقویت شده با الیاف آرامید توسط پروسه های قالب گیری باز، بسته و پالتروژن انجام می گیرد. می توان الیاف آرامید را به همراه الیاف شیشه و کربن در ساخت کامپوزیت های هیبرید به کار برد و از خواص انحصاری هر دو نوع الیاف بهره برد. با به کار بردن ترکیبی از الیاف در یک کامپوزیت می توان به نتایج مطلوب از نظر خواص و مسایل اقتصادی دست یافت که این نوع کامپوزیت ها را هیبرید می نامند.
اساسی ترین شکل یک ماده کامپوزیتی، شکلی است که در آن دو جز ترکیب شده اند و ماده ای را با خواصی که متفاوت است به نام زمینه و (bulk) از خصوصیات اجزای آن است تولید کرده اند. اغلب کامپوزیت ها شامل یک ماده حجمی یک تقویت کننده با انواع مختلف که برای افزایش سفتی و استحکام زمینه اضافه شده است.این تقویت کننده معمولا به شکل الیاف است.
خیلی از مواد هنگامی که به صورت الیاف هستند استحکام خیلی خوبی را نشان می دهند، اما برای رسیدن به این خواص، الیاف باید به یک زمینه خوب پیوند زده شوند. زمینه الیاف را از هم جدا میکند تا از ساییدگی و تشکیل عیوب سطحی جدید جلوگیری نماید و مانند پلی، الیاف را در محلی نگه دارد. یک زمینه خوب باید توانایی تغییر شکل تحت بار به کار رفته را دارا باشد و نیرو را به الیاف انتقال دهد و تمرکز تنش را توزیع نماید، الیاف را از صدمات محافظت نماید و از اشاعه ترک در کامپوزیت جلوگیری کند. مطالعه ی طبیعی نیروهای پیوندی نشان می دهد که به محض اولین بارگذاری، تمایلی به چسبندگی بین تقویت کننده و زمینه که می خواهد شکسته شود، وجود دارد.این نیروهای ضروری است.این نیروهای پیوندی باید به حد کافی بزرگ (pull out) چسبندگی برای جلوگیری از جذایش دو فاز باشد تا از این رویداد جلوگیری کند همچنین نیروهای پیوندی نقش مهمی در انتقال بار دارد. زمینه معمولا حدود درجه حرارت کار را مشخص میکند.عمومی ترین کامپوزیت های ساخته شده را بر اساس نوع زمینه می توان به سه گروه اصلی تقسیم نمود
پلیمرها به انواع مختلفی تقسیم می شوند که این تقسیم بندی می تواند برحسب نوع سنتز، نوع ترکیب شیمیایی و نوع ساختار مولکولی باشد. مهمترین طبقهبندی پلیمرها به صورت زیر است:
ترموپلاستیک ها یا پلیمر های نرم شونده در برابر حرارت از جمله مواد پلاستیکی هستند که مولکول های آنها با اندازههای مختلف در کنار یکدیگر قرار گرفته است و پیوند بین زنجیره های مجاور در آنها از نوع پیوند بسیار ضعیف واندروالس است. در نتیجه این پیوندهای ضعیف ثانویه، خواص مکانیکی این نوع پلاستیک ها در حد پایین میباشد. ترموپلاستیک ها به دلیل اینکه از مولکول هایی با اندازه های متفاوت تشکیل شده اند دارای نقطه ذوب مشخصی نیستند. آنها در درجه حرارت های معمولی محیط، جامد بوده و با افزایش دما نرم و کل پذیر می گردند. در حقیقت با افزایش دما زنجیره ها از هم جدا شده و با سهولت بیشتری روی یکدیگر می لغزند. همچنین افزایش بیشتر دما منجر به ذوب زنجیره های پلیمری میشود. نمودار زیر تغییرات مدول یانگ پلیمرهای ترموپلاستیک را با افزایش دما نشان میدهد.
نمودار زیر تغییرات مدول یانگ پلیمرهای ترموپلاستیک را با افزایش دما
همانطور که می بینیم در دمای کم مدول یانگ پلیمرها بالا بوده ولی با افزایش دما پلیمر از حالت صلب خارج میشود و به سمت کاهش ویسکوزیته حرکت میکند تا در نهایت در نقطه ذوب خود حالت ویسکوز می یابد. مزایای پلیمرهای ترموپلاستیک شکل دادن ساده ی آنهاست و معایب آنها خواص مکانیکی پایین و کاهش خواص مکانیکی با افزایش دما است. معمولا از ترموپلاستیک ها در ساخت قطعات کامپوزیت کمتر استفاده می شود. پلی اتیلن، پلی وینیل کلراید (PVC)، پلی استرها و پلی آمیدها از این دسته ها هستند. درصد ازدیاد طول پلیمرهای ترموپلاستیک و چگالی آنها نکته قابل توجهی است. معمولا چگالی ترموپلاستیک ها بین g/cm۳ ۰,۹۲-۱.۳۹ می باشد و درصد ازدیاد طول این دسته از پلیمرها از ۱۵ تا ۸۰۰ درصد متغیر است. از دیگر اعضای این خانواده میتوان از پلی پروپلین، پلی آکریلونیتریل، پلی متیل متاکریلات، پلی اکسی متیل و پلی کربنات نام برد.
در این دسته از پلیمرها زنجیره های مولکولی توسط پیوند های عرضی به هم متصل هستند و یک شبکه سه بعدی پدید می آورند. شبکه سه بعدی توسط اتصال یک عامل از زنجیره ها که از نقاط مختلف به هم متصل هستند پدید می آید. حاصل می شوند. عملیات پخت یا سخت شدن یک (curing) چنین پیوندهایی در اثر انجام عملیات پخت یا گیرش واکنش شیمیایی است که در اثر انجام آن پیوندهای عرضی ایجاد شده و سبب تردی و شکننده شدن ماده می شوند و چقرمگی پلیمر از بین می رود. به عنوان مثال میتوان از چسب دوقلو نام برد. یکی از اجزا سازنده این دسته از چسب ها ماده ای تحت عنوان سخت کننده (hardner) میباشد که باعث پدید آمدن پدیدهی گیرش میشود. واکنش گیرش همانطور که گفته شد ماهیت شیمیایی دارد بنابراین عوامل موثر بر تسریع سرعت واکنش هایی شیمیایی بر این پدیده موثر است. عواملی مانند دما، غلظت ، کاتالیزور و فشار بر پدیده ی گیرش تاثیر دارند. هنگام استفاده از پلیمرهای ترموست باید به این نکته توجه داشت که این پلیمرها را پس از انجام فرایند گیرش نمی توان کامپوزیت کرد و عملیات کامپوزیت سازی باید قبل از گیرش انجام شود. البته روش دیگری نیز وجود دارد و آن گیرش نیمه تمام است. در این حالت گیرش به صورت ناقص انجام می شود و پس از عملیات کامپوزیت سازی گیرش را تکمیل می نمایند.
در مقایسه بین پلیمرهای ترموست و ترموپلاستیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱-واکنش گیرش برگشت ناپذیر است. ۲ -کامپوزیت هایی که از پلیمرهای ترموست پدید می آیند در چرخه ی طبیعت بازیافت نمی شوند. ۳ -پلیمرهای ترموست در اثر افزایش دما تجزیه می شوند و ذوب نمی گردند.
این دسته از پلیمرها واسط بین ترموست ها و ترموپلاستیک ها هستند و در آنها تعداد پیوندهای عرضی ایجاد شده کم است. از این رو تحت تاثیر تنش و درجه حرارت معمولی محیط خاصیت کشسان پیدا می کنند و به همین دلیل به آنها الاستومر می گویند. این مواد با افزایش دما از حالت کشسان به حالت پلاستیک تغییر وضعیت می دهند.
الف) پلی استر: یک رزین ترموست است که از واکنش پلیمریزاسیون مابین یک الکل دو یا چند عاملی با یک کربوکسیلیک اسید دو یا چند عاملی ایجاد می شود. استحکام مکانیکی . مقاومت شیمیایی این پلیمر به عامل پخت کننده وابسته بوده و سرعت پخت آن با کاتالیزور قابل کنترل است. دما نیز نقش تعیین کننده ای بر سرعت و زمان پخت ۷۰ است. البته برخی از آنها دمای ℃ ۲۵۰ را نیز تحمل میکنند.ولی – دارد.کارایی اغلب پلی استرها در دمای ℃ ۸۰ مداومت حضور در این دما و دماهای بالاتر موجب افت خواص می شود. اشکال عمده پلی استر ها آن است که در خلال ۴ درصد انقباض و افزایش مقاومت شیمیایی، به این دسته از پلیمرها یک جز معدنی افزوده – انجام واکنش پخت بین ۸ می شود. عمدتا در کامپوزیت های زمینه پلیمری تقویت شده با الیاف شیشه از رزین پلی استر استفاده می کنند.در مورد کاربرد الیاف شیشه به همراه رزین پلی استر باید از ژل کوت مناسب استفاده کرد تا از نفوذ رطوبت به فصل مشترک الیاف و رزین جلوگیری کرد.
ب)اپوکسی : منشا به دست آمدن آن از رزین اپوکسید است. در اثر پلیمریزاسیون این مونومر، حلقه باز شده و با واکنش با مونومرهای دیگر به یک زنجیر تبدیل می شود. این ماده در ۲ انقباض نشان می دهد و محصول جانبی حاصل از پخت آب یا مواد فرار نیست و از این جهت از پلی – اثر پخت % ۳ ۱۵۰ را نیز می توانند تحمل – ۵ است و برخی از آنها دمای ℃ ۲۵۰ – استر بهتر است. دمای پخت اپوکسی ها ℃ ۱۸۰ کنند. از آنجا که واکنش پخت آنها در دمای کم و فشار پایین میسر است لذا فرآیند تولید ساده ای دارند. کامپوزیت هایی که زمینه آنها اپوکسی است دارای چگالی کم و خواص مطلوبی برای صنایع هوا فضا هستند و بسیاری از کامپوزیت های کربن دارای چنین زمینه ای هستند.چند لایه های رزین اپوکسی از اهمیت فوق العاده ای در صنایع هواپیما سازی برخوردارند.بسیاری از قطعات ساختاری از جنس الیاف کربن و رزین اپوکسی جایگزین آلیاژهای فلزی شده اند و نتایج مطلوبی را نیز داشته اند. همچنین از این رزین به همراه الیاف آرامید در ساخت موتور راکت و کپسول های تحت فشار بهروش رشته پیچی استفاده می شود. علاوه بر آن رزین های اپوکسی به طور وسیعی به همراه الیاف و ساختارهای لانهزنبوری برای ساخت ملخ های هلی کوپتر استفاده می شود.
ج)فنولیک: این ماده از واکنش بین یک فنول و آلدئید به دست می آید. مکانیزم واکنش بین فنول و فرم آلدئید هنوز به طور کامل شناخته شده نیست با این وجود این مشخص است که واکنش شروع توسط فعال شدن حلقه های بنزنی با گروه های هیدروکسیل صورت میگیرد.حلقه های فنول دارای سه رادیکال آزاد هستند بنابراین امکان ایجاد اتصال عرضی وجود دارد. این رزین ها معمولا کدر هستند و رنگ آنها از کهربایی کم رنگ و قهوه ای تا سیاه تغییر می کند.این رنگ تیره ی آنها کاربردشان را محدود می کند. این رزین ها جز رزین های با کاربرد عمومی محسوب می شوند و در اشکال پولک، فیلم مایع و پودر موجود هستند.این رزین ها دومین رتبه را در بین رزین های گرما سخت پرمصرف دارند.رزین های فنولیک به دلیل تفاوت های فیزیکی و شیمیایی اجزا ، خواص متنوعی را در بر می گیرند. کاربردهای مرسوم از این مواد عبارتند از سازه های عایق برای ولتاژهای بالا ، چرخ دنده ها، ….همچنین از فنولیک ها به عنوان چسب پوشش و لایه برای قطعات قالب گیری استفاده می شود.
د)آمین: دسته ی دیگری از رزین ها آمین ها هستند که از مونومرهای اوره و فرمالدئید به دست می آیند. با اتصال فرمالدئید در زنجیره اتصال عرضی پدید می آید.
ه)پلی آمیدها:پلی آمید ها که کولار یکی از آنهاست پودری شکل هستند. به منظور مصرف در کامپوزیت ها ابتدا در یک حلال حل می شوند و سپس از آنها قطعه ساخته می شود و در ادامه حلال را خارج می کنند. کولار می تواند تا حدود ℃ ۴٠٠ را تحمل نماید و علت آن وجود زنجیره های آروماتیک در استخوان بندی اصلی زنجیره های آن میباشد. و)پلی اتراترکتون: کامپوزیت های گرما سخت –تقویت شده با الیاف معمول -استحکام و سفتی بالایی از خود نشان میدهند ولی رفتار شکننده ای دارند. این رزین ها امکان جذب مقادیر بالایی انرژی بدون تخریب و صدمه و کاهش استحکام را ندارند. حتی ضربه های با سرعت پایین می تواند کاهش شدیدی در استحکام فشاری این مواد ایجاد نماید. اخیرا کامپوزیت های با زمینه ی گرما نرم توسعه یافته اند.شناخته شده ترین آنها کامپوزیت الیاف کربن و رزین پلی اتراترکتون می باشد. پلی اتراترکتون یک پلیمر حلقوی است و در دمای اتاق و سرعت پایین کرنش قادر به تغییر شکل پلاستیک و رسیدن به کرنش شکست تا % ۱۰۰ می باشد. کامپوزیت های بر پایه پلی اتراترکتون با فرآیند قالبگیری فشاری ساخته می شوند.محصولات نهایی کیفیت بسیار خوبی دارند و دارای حداقل حباب و سطح نهایی بسیار خوب هستند. ز)رزین وینیل استر:این رزین ها محصول واکنش رزین های اپوکسی با اسید های غیر اشباع اتیلنی می باشند به جز حالات خاص،معمولا رزین های مینیل استر دارای انتهای غیر اشباع می باشند.این انتها می تواند واکنش شبکه ای شدن را انجام دهد و نیز می تواند پلیمریزاسیون زنجیره های وینیل استر را انجام دهد. آنها را به تنهایی با واکنش رادیکال آزاد پخت نمود و یا در مونومری مانند استایرن حل نمود و رزین مایع به دست آورد. در این صورت وینیل استر را می توان مانند رزین پلی استر استفاده نمود.رزین های وینیل استر خواص چقرمگی و مقاومت شیمیایی بسیار بهتری نسبت به رزین های پلی استر دارند.زنجیر اصلی اپوکسی سازنده وینیل استر موجب پیدایش چقرمگی و ازدیاد طول کششی بالاتر می شود.جرم مولکولی رزین های وینیل استر به انتخاب نوع اپوکسی به کار رفته بستگی دارد. به این دلیل استحکام کششی، ازدیاد طول،نقطه نرمی، و واکنش پذیری رزین نهایی توسط جرم مولکولی و ساختار اولیه تعیین می شود.
حتما
شما هم تا به حال با واژههایی مانند فایبرگلاس یا کامپوزیت مواجه
شدهاید. این مواد امروزه کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف پیدا کردهاند.
برای شروع بد نیست بدانیم که فایبرگلاس نوعی بسیار متداول از کامپوزیت است.
اما کامپوزیت چیست؟ رشد فزاینده تکنولوژی در سالهای اخیر باعث شد تا
دیگر موادی که در دسترس بشر بود برای پوشاندن جامه حقیقت بر رویاهای مدرن
کافی نباشد و از این رو تلاش برای رسیدن به مواد جدید آغاز شد؛ مثلا در
بیشتر کاربردهای مهندسی، اغلب به تلفیق خواص مواد نیاز داریم. مواد که ضمن
داشتن استحکام بالا، سبک باشند، مقاومت سایشی و UV خوبی داشته باشند و …
اما از آنجا که نمیتوان مادهای یافت که همه خواص مورد نظر را دارا باشد، باید به دنبال چارهای دیگر بود: ساخت و استفاده از کامپوزیتها
استفاده
از این مواد البته ایده جدیدی نیست. چینیها و مصریان قدیم از جمله
تمدنهای باستانی بودهاند که برای اولین بار از مخلوط کاهگل و شن برای
بناسازی استفاده کردهاند تا استحکام گل افزایش پیدا کند. مصریان با
چسباندن لایههای نازک چوب و پارچه به یکدیگر و با استفاده از طناب،
قایقهای خود را در برابر متورم شدن دراثر نفوذ آب تقویت میکردهاند.
اگر مواد مهندسی را به سه دسته اصلی فلز، پلیمر و سرامیکطبقهبندی کنیم، کامپوزیت دسته چهارمی است که در واقع ترکیبی از ۳ دسته دیگر است. موادی چند جزئی که خواص آنها در مجموع از هرکدام از اجزاء بهتر است. ضمن آنکه اجزای مختلف، کارایی یکدیگر را بهبود میبخشند.
بیش از سی سال است که مواد
کامپوزیتی ، پلاستیک ها و سرامیک ها به عنوان مواد برتر شناخته شده اند.
حجم کاربرد مواد کامپوزیت به طور پیوسته رشد پیدا کرده و در بازار های جدید
نفوذ و تسخیر زیادی داشته اند. بسیاری از نیازهای صنعتی مانند صنایع
فضایی، راکتورسازی، الکترونیکی، ساختمان سازی، حمل و نقل و … نمی توانند با
استفاده از مواد معمولی برآورده شود و نیاز به تغییر گسترده ی خواص دارد.
از طرف دیگر در کاربردهای مهندسی اغلب تلفیق خواص، مورد نیاز است. به عنوان
مثال در صنایع هوافضا، کاربردهای زیرآبی، حمل و نقل و … امکان استفاده از
یک نوع ماده که همه ی خواص موردنظر را فراهم نماید وجود ندارد. در این
صنایع به موادی نیاز است که ضمن داشتن استحکام بالا ، سبک باشد، مقاومت
سایشی و مقاومت به ضربه ی خوبی داشته باشند. بنابراین استفاده از کامپوزیت
ها تنها راه حل مشکل است.
یکی از رایج ترین و عمومی ترین نوع
کامپوزیت ها، کامپوزیت های زمینه پلیمری است و به نام PMC خوانده می شوند.
این کامپوزیت ها بیش از ۹۵% مصرف جهانی را به خود اختصاص داده اند.
کامپوزیت های زمینه پلیمری شامل زمینه از جنس پلیمر (رزین) که به فاز توزیع
شده ی تقویت کننده متصل شده است. پلیمرها دسته ای از مواد مهندسی هستند که
از دهه ی ۴۰ قرن حاضر به بعد مورد توجه قرار گرفته اند. پلیمرها
ماکرومولکول های بسیار بزرگی هستند که از اتصال کووالانسی واحدهای تکرار
شونده ی کوچکتری ایجاد می شوند. در واقع پلیمر از تکرار مونومرها که واحد
های اصلی تشکیل دهنده استخوان بندی اصلی آنها هستند، تحت شرائط
پلیمریزاسیون تشکیل می شوند. پلیمر در کامپوزیت ها می تواند هم به عنوان
زمینه و هم به عنوان فاز دوم یا تقویت کننده مطرح باشد. کامپوزیت های زمینه
پلیمری دارای مزیت های زیادی نظیر سبکی، ارزانی و انعطاف پذیری هستند ولی
معایب آنها دمای پایین کارکرد، حساسیت به نور، تجزیه شدن در برابر رطوبت و …
می باشد.
وقتی در مورد انواع کامپوزیت صحبت میکنیم، منظورمان کامپوزیتهای مهندسی است و نه کامپوزیتهای طبیعی مانند استخوانهای بدن.
کامپوزیت شامل یک فاز زمینه (ماتریکس) و یک یا چند فاز تقویتکننده (پرکننده یا فیلر) است.
اجزاء تشکیل دهندهی کامپوزیت
البته
ترکیب مواد در کامپوزیت یک ترکیب فیزیکی و ماکروسکوپی است؛ یعنی اجزای
تشکیلدهنده یک کامپوزیت با هم به صورت شیمیایی ترکیب نمیشوند به طوری که
اجزای تشکیل دهنده ماهیت شیمیایی و طبیعی خود را کاملا حفظ می کنند و سطح
مشترک مشخصی بین اجزا وجود دارد.
کامپوزیتهای مهندسی را میتوان از
نظر فاز زمینه به ۳ دسته CMC (کامپوزیتهای با زمینهٔ سرامیکی)،PMC
(کامپوزیتهای با زمینه پلیمری) و MMC (کامپوزیتهای با زمینه فلزی)
تقسیمبندی کرد.
اما از نظر فاز تقویتکننده کامپوزیتها به ۲ دسته
کامپوزیتهای تقویتشده با فیبر (FRC) و کامپوزیتهای تقویت شده توسط ذرات
(PRC) دستهبندی میشوند. به عنوان مثال فایبرگلاس که یکی از پرکاربردترین
کامپوزیتهاست، یک کامپوزیت با زمینه پلیمری است که توسط فیبرهای شیشه
تقویت شدهاست. سیمان و بتن هم نمونههایی از یک کامپوزیت سرامیکی هستند.
مهمترین
مزیت مواد کامپوزیتی آن است که با توجه به نیازهایی که داریم، میتوانیم
خواص آنها را کنترل کنیم. به طور کلی مواد کامپوزیتی دارای مزایای زیر
هستند:
نسبت به وزن خود مقاومت مکانیکی بالایی دارند.
مقاومت در برابر خوردگی آنها بالاست.
نسبت به فلزات خصوصیات مکانیکی بهتری دارند.
به عنوان یک عایق حرارتی خواص خوبی دارند.
مجموعه
این خصوصیات است که باعث کاربردهای گسترده کامپوزیتها در صنایع نوین
میشود. در ساخت بدنه جنگندههای رادارگریز از کامپوزیتها استفاده میشود.
همچنین در ساخت قطعات هواپیما و پره نیروگاه بادی و پره هلیکوپتر از
کامپوزیتها استفاده میشود. بهطور کلی مواد کامپوزیتی به دلیل جرم بسیار
کم و مقاومت بالا نسبت به فلزات، در صنعت هوا و فضا کاربرد وسیعی دارند.
نکته
ای که باید به آن توجه داشت این است که در کامپوزیت الیاف قسمت عمده بار
را تحمل میکنند و بیشترین مقاومت الیاف در جهت طول آن هاست. استفاده از
الیاف پیوسته در جهت بارگذاری باعث می¬شود کامپوزیت بسیار مقاومت پیدا کند.
در همین حالت اگر از الیاف خرد شده و کوتاه استفاده کنیم مقاومت کمتری
نسبت به الیاف پیوسته به ما خواهد داد. بر حسب کاربرد و روشی که قصد تولید
کامپوزیت را داریم باید نوع الیاف را انتخاب کنیم.
الیاف را در کنار هم نگه میدارد و بار را به الیاف منتقل میکند. همچنین سختی و شکل کامپوزیت را تامین میکند.
رزین الیاف را از هم جدا میکند و باعث میشود که الیاف مستقل عمل کنند. در نتیجه رشد ترک در کامپوزیت متوقف و یا آرام خواهد شد.
رزین سطحی مطلوب به کامپوزیت میدهد و عمل پرداخت سطح را آسان میکند.
رزین الیاف را در برابر مواد شیمیایی و خستگی محافظت میکند.
بر حسب انتخاب نوع رزین چقرمگی کامپوزیت نیز تعیین میشود.
خواص کامپوزیتها به عوامل مختلفی از قبیل نوع مواد تشکیل دهنده و ترکیب درصد آنها، شکل و آرایش تقویتکننده و اتصال ماتریکس و تقویتکننده به یکدیگر بستگی دارد. منبع
جهت خرید و فروش محصولات ما میتوانید با ما در ارتباط باشید: