استایرین -فی پایه : 72.563 ریال.تمام شده بدون رقابت: 79.824 ريال دی اتیلن – فی پایه :41.373 ريال.تمام شده بدون رقابت: 45.173 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 43.471 یال.تمام شده بدون رقابت : 47.464 ریال ترفتالیک-في پایه : 51.565 ریال .تمام شده بدون رقابت : 56.301 ریال بنزن – فی پایه: 58.831 ریال. تمام شده بدون رقابت: 64.235 ریال اورتو زایلین – فی پایه: 79.266 ریال. تمام شده بدون رقابت : 86.547 ریال
قیمت های جدید مورخ 99/01/31
🔴مبناي محاسبه اعلام قیمت ها بر اساس ارزنیمایی 138.036 ریال مي باشد .
این حلال فعال عمدتا مونومر استایرن می باشد که دو وظیفه را در رزین پلی استر غیر اشباع انجام می دهد.اولا باعث کاهش گرانروی رزین می گردد
و ثانیا این مونومر حاوی پیوند دوگانه می باشد که به عنوان عامل شبکه ای کننده نیز عمل می نمایدو با اتصال مولکول های پلی استر از محل نقاط غیر اشباع آنها ، رزین را به صورت شبکه ای سخت در می آورد.
واکنش شبکه ای شدن در رزین های پلی استر غیر اشباع با افزودن مقدار کمی کاتالیزورمانند پراکسیدهای آلی شروع می شود. این مواد در اثر حرارت یا یک ماده شتاب دهنده به رادیکال آزاد تجزیه شدهو در اثر فعل و انفعالات شیمیایی به وجود آمدهمیان حلال و پیوندهای غیر اشباع موجود در پلی استر غیراشباع ، رزین به حالت جامد در می آید.
اگر اسید فتالیک مورد استفاده از نوع ارتو باشد، به رزین حاصل رزین پلی استر غیر اشباع ارتوفتالیکو در صورت استفاده از اسید فتالیک از نوع ایزو ، به رزین حاصل رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک می گویند.
در صد بالایی از رزین های پلی استر غیر اشباع مصرفی در صنعت کامپوزیت از نوع رزین های پلی استر غیر اشباع ارتوفتالیک می باشد.
در محصولاتی که نیاز به کاربرد در مقابل مواد شیمیایی و مواد خورنده دارد
و در لایه های ژلی ( ژل کوت) از رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک استفاده می شود.
رزین های ارتوفتالیک به صورت کاربردهای عمومی مورد استفاده قرار می گیرند
در حالی که رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک دارای کاربردهای ویژه و خاص می باشند.
مزیت رزین های پلی استر غیر اشباع ارتوفتالیک دارای قیمت پایین ،استحکام خمشی و کششی خوب و سختی بالاست.
مزیت رزین های پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک ، استحکام کششی و خمشی بالا، مقاومت خوب در برابر آب و موادشیمیایی است.
از این رزین در ساخت ماکت، لوله های انتقال آب (GRP) ، سنگ های مصنوعی،تجهیزات زینتی، کشتی سازی، پروفیل سازی، ورق سازی،صنایع سنگ طبیعی، ساخت ماستیک، چسب ، بتونه و… مورد استفاده قرار می گیرد.
رزین پلی استر غیر اشباع به روش های مختلف فرآیندی شامللایه گذاری دستی، رشته پیچی، پالتروژن، قالب گیری SMC و BMC و روش های دیگر فرآیندی قابل کاربرد است.
استایرین -فی پایه : 97.572 ریال.تمام شده بدون رقابت: 107.133 ريال دی اتیلن – فی پايه : 65.560 ريال.تمام شده بدون رقابت 71.582 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 59.038 یال.تمام شده بدون رقابت : 64.461 ریال ترفتالیک-في پايه : 70.839 ریال .تمام شده بدون رقابت : 77.346 ریال بنزن – فی پایه: 82.059 ریال. تمام شده بدون رقابت: 89.596 ریال اورتو زایلین – فی پایه: 90.440 ریال. تمام شده بدون رقابت: 98.747 ریال
قیمت های جدید مورخ 98/11/13
🔴مبناي محاسبه اعلام قيمت ها بر اساس ارزنيمايي 121.497 ریال مي باشد .
رزین پلی استر ماده ای است که در مجسمه سازی و کارهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. رزین پلی استر در ابتدا به شکل مایعی است به غلظت مربا، ولی وقتی با هاردنر مخلوط می گردد، پس از مدتی حرارت آن بالا می رود و به حالت ژله در می آید و سپس سخت و محکم می گردد. (در گویش بازاری ایران، واژه “پلی استر” را که نام نوعی الیاف است، به جای رزین پلی استر نیز به کار می برند.)
به هنگام سفت شدن پلی استر، مولکول ها به هم نزدیک شده و مقداری از محلول نیز تبخیر می گردد. در نتیجه، حجم پلی استر بعد از بستن اندکی کاهش می یابد. – پلی استر سخت شده را دیگر نمی توان به حالت مایع برگرداند (thermosetting plastic) – مناسب ترین درجه برای کار با پلی استر، حرارت بیست درجه می باشد. – پلی استر مایع، بوی زننده ای دارد و اگر روزانه مقدار پنج کیلوگرم از آن مصرف شود بی ضرر است، ولی بیش تر از این مقدار را باید در اتاقی که تهویه می شود انجام داد. – رزین پلی استر به بعضی اجسام مثل چوب می چسبد. بنابر این باید داخل قالب را صاف بگیریم و از جداکننده ها در داخل آن استفاده کنیم. می توانیم از پارافین و یا فیلم استفاده کنیم. فیلم، مایعی است که با قلم مو بر سطح قالب زده می شود و پس از خشک شدن، یک لایه ی نایلون مانند نازک ایجاد می کند. – رزین پلی استر باید درجای خنک و تاریک نگهداری شود. عمر رزین در صورتی که مرغوب باشد، به دوازده ماه می رسد.
– پلی استر بعد از بستن، محکم و غیر سمی می گردد و غیر متخلخل است. می توان آن را سوهان زد و یا با مته سوراخ نمود. – می توان انواع رنگ های پودری را با رزین پلی استر مخلوط نمود تا به صورت رنگین در آید. – رزین پلی استر در مقابل نور تغییر رنگ نمی دهد. – هاردنرهای مورد اسفاده در پلی استر، به دو صورت مایع و خمیری وجود دارند. کار کردن با نوع خمیری ساده تر است، هاردنر مایع به رنگ آب است و بوی تندی دارد.
با کم و زیاد کردن هاردنر، می توان زمان سفت شدن را تنظیم نمود. قانون کلی میزان هاردنر در رزین پلی استر های شفاف، ۲ درصد است. رزین پلی استر در لایه های نازک خیلی به کندی سفت می شود و قسمت بالای آن به حالت چسبنده باقی می ماند. در این موارد، باید مقدار هاردنر را به ۴ درصد رساند.
اگر ضخامت پلی استر زیاد باشد، احتمال ترک خوردگی پیش می آید که در این مورد، باید میزان هاردنر را یک درصد انتخاب نمود. وقتی که قالب پلاستیکی است و نسبت به حرارت حساس می باشد نیز باید میزان هاردنر را کاهش داد. اگر مقدار هاردنر از ۴ درصد تجاوز کند، باعث می شود پلی استر خیلی ترد و شکننده شود. برای این که پلی استر حالت قابل انعطافی داشته باشد، بایستی میزان هاردنر را یک درصد گرفت.
ماده ی شتاب دهنده مایعی است به رنگ بنفش که از ترکیبات کبالت می باشد. مقدار ماده ی شتاب دهنده در رنگ و زمان بستن پلی استر تأثیر می گذارد. بسیاری از شتاب دهنده ها زمان سفت شدن را به جلو می اندازند و باعث می شوند پلی استر میل به زردی یا قرمزی پیدا کند. ماده ی شتاب هنده در ایجاد حرارت به هنگام بستن نیز تأثیر می گذارد. وقتی ماده ی شتاب دهنده بیش تر باشد، به دلیل تسریع عمل پلیمریزاسیون، حرارت بیشتری تولید می گردد. برای آماده کردن پلی استر اول ماده ی شتاب دهنده را در آن می ریزیم و خوب به هم می زنیم و سپس ماده ی هاردنر را به آن می افزاییم.
زمان بستن پلی استر به مقدار ماده ی شتاب دهنده و مقدار ماده ی هاردنر و دمای هوای اتاق بستگی دارد. زمان بستن پلی استر شفاف، طولانی تر از زمان بستن پلی استر غیر شفاف است.
درجه ی حرارت پایین در اتاق باعث می شود عمل بستن به تعویق بیفتد. اگر درجه حرارت اتاق زیر ۱۵ درجه سانتی گراد باشد، در پلی استر شفاف عمل سفت شدن صورت نمی گیرد. در این صورت گفته می شود که پلی استر منجمد شده است. ولی پلی استر غیر شفاف در حرارت بالای ۱۲ درجه می تواند سفت شود.
لایه های نازک پلی استر برای سفت شدن به مدت طولانی تری نیاز دارند. پلی استر بعد از بستن، تا چندین روز به سخت شدن ادامه می دهد. بنابراین باید برای صاف کاری آن بعد از چند روز که از قالب بیرون آمد اقدام نمود. مدت بستن پلی استر را می توان با قرار دادن مجسمه در فر آشپزخانه در حرارت ۵۰ تا ۸۰ درجه به نیم ساعت رساند.
پلی استرهای مختلف، معمولا بین ۳ تا ۵ درصد حجم خود را در طی زمان انعقاد از دست می دهند. این خاصیت دارای مزایا و ضررهایی است. مزیت آن در این است که به علت کوچک شدن، از قالب ساده تر بیرون می آید. ضرر آن در این است که اگر یک لایه از آن را روی لایه ی دیگری که منعقد شده بریزیم، به علت این که لایه ی قبلی به علت انقباض با دیواره ی قالب فاصله پیدا کرده است، به داخل آن فاصله راه پیدا می کند و حجم زائدی را به وجود می آورد که بعدا باید تراشیده شود.
رزین پلی استر ها موادی هستند که در ساختار شیمیایی آنها گروه استر وجود دارد. رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک در لنج سازی، ورق سازی، ساخت ماستیک و…مورد استفاده قرار می گیرد.
استایرین -فی پایه : 98.776 ریال.تمام شده بدون رقابت: 108.470 ريال دی اتیلن – فی پايه : 57.852 ريال.تمام شده بدون رقابت 63.210 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 56.494 ریال.تمام شده بدون رقابت : 61.726 ریال ترفتالیک-في پايه : 69.962 ریال .تمام شده بدون رقابت : 76.442 ریال بنزن – فی پایه: 75.967 ریال. تمام شده بدون رقابت: 83.003 ریال اورتو زایلین – فی پایه: 77.585 ریال. تمام شده بدون رقابت: 84.771 ریال
🔴مبناي محاسبه اعلام قيمت ها بر اساس ارزنيمايي 109.361 ریال مي باشد .
استایرین -فی پایه : 98.429 ریال.تمام شده بدون رقابت: 108.090 ريال دی اتیلن – فی پايه : 48.401 ريال.تمام شده بدون رقابت 52.884 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 50.228 ریال.تمام شده بدون رقابت : 54.880 ریال ترفتالیک-في پايه : 73.996 ریال.تمام شده بدون رقابت : 80.850 ریال بنزن – فی پایه: 68.971 ریال. تمام شده بدون رقابت:75.359 ریال اورتو زایلین – فی پایه: 77.407 ریال. تمام شده بدون رقابت: 84.576 ریال
🔴مبناي محاسبه اعلام قيمت ها بر اساس ارزنيمايي 113.505 ریال مي باشد .
اگر یک آویز و مدال رزینی و یا میز ساخته شده از رزین داشته باشید، به نظر می رسد کمی کدر یا خراشیده است، وقت آن است که مراحل پولیش را به خوبی دنبال کنید و با صبر و حوصله سازه ای شفاف و صیقلی داشته باشید. قبل از شروع سمباده زنی ابتدا بهتر است قطعه رزین خود را با صابون و آب گرم تمیز کنید. اسفنج را در آب گرم و صابون فرو ببرید و رزین خود را با آن تمیز کنید. اگر شما با یک قطعه کوچک از رزین کار می کنید و به شدت کثیف نیست، می توانید آن را به راحتی در آب صابون بشویید تا تمیز شود. حال نوبت سمباده زنی است، سمباده ها بر اساس میزان سایشی که ایجاد میکنند از زبر تا نرم شماره گذاری شده اند. برای به دست آوردن بهترین نتیجه باید از چندین سمباده با شماره های پایین تر (سمباده های زبر) و سمباده هایی با شماره های بالا (سمباده های نرم) به ترتیب استفاده کنید.
در مراحل اولیه کار از سمباده شماره ۱۸۰ که زبر ترین شماره ی ست کامل هفت تایی سنباده زبر تا نرم است استفاده کنید. این سمباده به خاطر زبری بالا امکان تراش و تغییر شکل دادن در قطعات ساخته شده با رزین را به ما می دهد.
هنگام کار با این سمباده برای احتیاط بیشتر و جلوگیری از خراش برداشتن انگشتان موقع نگه داشتن سمباده، از دستکش کار استفاده کنید.
سمباده زدن، با حرکت دادن قطعه روی سطح سمباده در جهات مختلف و یا استفاده از کفی سنباده گیر و با قرار دادن سمباده ها داخل این کفی و بعد حرکت دادن کفی سمباده گیر روی قطعات انجام می شود. شما میتوانید با اعمال فشار بیشتر روی قطعه که در دست دارید به کار سمباده زنی سرعت ببخشید.
دقت داشته باشید که این بخش، کار نسبتا زمان بری است و باید برای دست یابی به نتیجه ایده آل صبر و حوصله داشته باشید.
فراموش
نکنید که هدف مان از این کار، از بین بردن تیزی قطعات برش داده است، پس تا
زمانی که به نتیجه مطلوب نرسیده اید اینکار را ادامه بدهید.
بعد از
سمباده شماره ۱۸۰ قطعه را با سمباده شماره ۳۲۰ پرداخت میکنیم. و بعد از
سمباده شماره ۳۲۰، سمباده های شماره ی ۶۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰، ۲۵۰۰ و ۵۰۰۰
استفاده میکنیم (برای ساخت زیورالات رزینی استفاده از سمباده تا شماره ۲۵۰۰
کافیست).
تفاوت در نوع استفاده از سمباده های نرم تر نسبت
به سمباده زبر در این است که بهتر است زمان استفاده از سمباده هایی با
شماره های بالا تر از ۱۸۰ با استفاده از کمی آب سطح سمباده را کمی مرطوب
کنید. علت انجام این کار در این است که آب ریخته شده روی سمباده باعث می
شود تا تاثیر سمباده زودتر روی قطعه اعمال شود، اما در عین حال از ایجاد خش
های عمیق روی سطح کار جلوگیری کند و به نرمی خش های موجود را از بین ببرد.
پس نم دار کردن سطح سمباده را فراموش نکنید.
علت تاکید بر
استفاده از چند شماره سمباده در این است که در مرحله سمباده کشی، با
استفاده از سمباده های زبر که مناسب نرم کردن تیزی های قطعات برش داده شده
هستند، خش های نسبتا بزرگی بر روی سطح صیقلی کار ایجاد میشود که با استفاده
از صابون و شیر پولیش از بین نمیروند، بنابر این با استفاده از سمباده های
نرم ابتدا این خش ها را از سطح پاک کرده و سپس به کار پولیش می پردازیم و
تنها در این صورت است که نتیجه رضایت بخش خواهد بود. در این مرحله کار
زمانبر ترین قسمت آماده سازی کار است، گاهی لازم است دوباره از سمباده های
زبر تر به نرم تر بروید و این کار را تکرار کنید تا سطحی که بعد از استفاده
از آخرین شماره سمباده به دست می آورید عاری از هرگونه برآمدگی، فرو رفتگی
و خش باشد.
بعد از اتمام کار سمباده زنی با استفاده از شیر پولیش، روغن بزرک، سیلر و … برای براق کردن سطح کار استفاده کنید، شما همچنین می توانید از پولیش واکس جلاسنج خودرو و یا روغن های گیاهی چوب برای براق کردن کار رزینی خود استفاده کنید.
رزینهای پلی استر غیراشباع از سال 1935 که معرفی شدند به صورت گستردهای در کاربردهای مختلف مصرف میشوند و میزان مصرف آنها همه روزه رو به افزایش است. پلی استر غیراشباع با انواع فیلرها، الیافها، رنگها و … در یک فرایند رادیکالی سخت میشوند. بر اساس نوع کاربرد، رزینهای پلی استر غیراشباع طراح، فرموله شده و تولید میگردند. تولید رزینهای پلی استر غیراشباع با استفاده از الکلهای دوعاملی مانند مونو اتیلنگلایکول، دی اتیلنگلایکول، مونو پروپیلنگلایکول و… و اسیدهای دوعاملی مانند فتالیک اسیدها (ارتو، ایزو، ترفتالیک) و انیدرید مالئیک انجام میشوند. با هدف ویژه سازی یک نوع رزین، حجم بالایی تحقیق و مطالعه می شود و این دانش و تجربه ی صنعتی در کنار هم، با سرمایه گذاری منتج به تولید یک رزین خاص می شود. رزین های ویژه را می توان در لیست محصولات ارائه شده توسط شرکت صنایع شیمیایی بوشهر مشاهده نمود که در اکثر موارد مشابه داخلی ندارند.
جهت خرید و فروش این محصول با شماره های زیر در ارتباط باشید:
استایرین -فی پايه: 109.307 ريال.تمام شده بدون رقابت: 119.976 ريال دی اتیلن – فی پايه : 49.528 ريال.تمام شده بدون رقابت 54.115 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 50.966 ریال.تمام شده بدون رقابت : 55.686 ریال ترفتالیک-في پايه : 86.729 ریال.تمام شده بدون رقابت : 94.762 ریال بنزن – فی پایه: 106.911ریال. تمام شده بدون رقابت: 116.813 ریال ورتو زایلین – فی پایه: 85.313 ریال. تمام شده بدون رقابت: 93.215 ریال 🔴مبناي محاسبه اعلام قيمت ها بر اساس ارزنيمايي 115.773 ریال مي باشد .
حجم معاملات محصولات پتروشیمی در بورس کالا در هفته گذشته کمی بهتر شد
تا زمانی که دلار نیمایی درحال افزایش است نمیتوان راهی جز مسیر افزایشی برای بازار داخلی در نظر داشت مگر آنکه قیمتهای جهانی افتی بیش از رشد قیمت دلار نیمایی داشته باشد یا شرکتهای عرضهکننده به سمت کاهش قیمتهای پیشنهادی خود در بورس حرکت …
افزایش حجم معاملات محصولات پتروشیمی در بورس کالا در کنار
تکانههای مهمی از رشد قیمتها در بورس و بازار امیدواری به بهبود تقاضا و
تقویت حجم تولید در صنایع تکمیلی را مطرح کرده است، ولی شواهد موجود هنوز
از خروج بازار از رکود گواهی نمیدهد.
رشد قیمت دلار نیمایی هم اگرچه سیگنالی برای رشد قیمتهاست، ولی در ضعف تقاضا تنها احتمال رکود تورمی را تقویت خواهد کرد.
نگاهی به رخدادهای پیدا و پنهان بازار نشان میدهد که اوضاع حداقل به سمت وخامت بازار حرکت نمیکند، اما هنوز زمان اعلام خروج از رکود نه تنها فرانرسیده است بلکه اغلب نگرانیهای پیشین به قوت خود باقی هستند.
رشد مجدد شاخص قیمت پلیمرهای با اهرم دلار نیمایی
«شاخص قیمت پلیمرهای » در هفته گذشته توانست رشد ۰۸/ ۱ درصدی را تجربه کند که این رشد بالاترین افزایش ۶ هفته اخیر بود، یعنی بزرگترین رشد این شاخص قیمت از هفته منتهی به ۹ خرداد تاکنون. از سوی دیگر این شاخص قیمتی در هفته گذشته به بیش از ۱۱ هزار و ۷۷ تومان رسید که بالاترین شاخص قیمتی ثبت شده از هفته منتهی به ۱۷ خردادماه تاکنون بود.
بهصورت دقیقتر کلیت بازار پلیمرها در هفته جاری در بالاترین رقم در ۵
هفته اخیر قرار دارد. این داده به دلیل رشد قیمت دلار نیمایی برای متوسط
هفتگی آن بود یعنی با رشد دلار نیمایی قیمتهای پایه در بورس کالا برای بخش
بزرگی از محصولات پلیمری افزایش نرخ داشت و در کنار چند رقابت محدود، شاهد
رشد شاخص قیمت پایه پلیمرها در بورس کالا بودیم.
این سیگنال به اندازه کافی از روند افزایش نرخ در بازار آزاد حمایت
میکند آن هم در شرایطی که هیچ راه دیگری برای بازار جز خرید از بورس کالا
وجود ندارد و همین شرایط قیمت تمام شده را در بازار داخلی افزایش داده و در
نهایت بازار را با یک مسیر افزایشی غیرقابل بازگشت روبهرو کرده است.
تا زمانی که دلار نیمایی درحال افزایش است نمیتوان راهی جز مسیر
افزایشی برای بازار داخلی در نظر داشت مگر آنکه قیمتهای جهانی افتی بیش از
رشد قیمت دلار نیمایی داشته باشد یا شرکتهای عرضهکننده به سمت کاهش
قیمتهای پیشنهادی خود در بورس حرکت کرده و برای منطقیتر شدن بازار،
خودشان پیشقدم شوند.
البته با توجه به تجربه سالهای گذشته چندان هم نمیتوان به این شرایط کلی خوشبین بود.
البته ترسیم دورنمای «شاخص قیمت پلیمرها» یا همان جریان عمومی نرخ در بازار پلیمرهای بورس کالا و همچنین بازار داخلی به هیچ عنوان مطلب سادهای نیست آن هم در شرایطی که قیمتهای پایه همیشه با یک فاز تردید مورد پیشداوری قرار میگیرد و تا زمان اعلام رسمی نرخهای پایه نمیتوان اظهارنظر قاطعی داشت.
با توجه به این شرایط باز هم احتمال رشد قیمتهای پایه را میتوان ارائه
کرد. آخرین قیمت دلار نیمایی برای متوسط هفتگی آن که در نرخهای پایه در
بورس کالا مورد محاسبه قرار گرفته است ۱۱ هزار و ۳۳۵ تومان بود.
این در حالی است که هماکنون پایینترین نرخ دلار نیمایی ۱۱ هزار و ۵۳۷
تومان است و برای معاملات روزانه هم کمترین نرخ ۱۱ هزار و ۵۸۶ تومان درج
شده است.
اگرچه باز هم باید گفت که نمیتوان اظهارنظر قاطع داشت، ولی احتمال
افزایش قیمت دلار نیمایی برای نرخهای پایه هفته جاری وجود دارد. این
سیگنال افزایشی را باید جدی گرفت یعنی از هماکنون بازار با یک تکانه صعودی
روبهرو شده است.
نکته دیگر را باید در نمودار نوسان قیمت دلار نیمایی در نرخهای پایه و همچنین نوسان «شاخص قیمت پلیمرهای دنیای اقتصاد» جستوجو کرد.
همانگونه که در نمودار مشخص است قیمت دلار نیمایی از شاخص قیمت
پلیمرهای دنیای اقتصاد بالاتر معامله شده و به مرور زمان گویی این فاصله
قیمتی درحال افزایش است.
این نکته به معنی افزایش شاخص قیمت پلیمرها همراه با رشد قیمت دلار است
یعنی به مرور زمان اهمیت نرخهای جهانی در تعیین قیمتهای بازار داخلی
تضعیف خواهد شد و دلار است که برای بازار تعیین تکلیف میکند.
در گذشته این رخداد مهم هشدار داده شد و به مرور زمان اهمیت این هشدار آن هم در شرایط سخت فعلی شفافتر میشود.
این مطلب به این معنی است که با افزایش قیمت دلار نیمایی، اهمیت عرضه و
تقاضا در کشف نرخ تقلیل یافته و بازار ناخودآگاه با یک نرخ دستوری با
افزایش قیمت روبهرو میشود.
شاید بتوان به کمک رشد حجم معاملات اندکی از اهمیت این شرایط کاست، ولی
اگر برای هفته جاری باز هم حجم معاملات کاهش یابد و بازار با رکودی خشنتر
همراه شود، این وضعیت نگرانکننده است.
البته این هشدار را بارها عنوان کردیم، ولی تاکنون و بهصورت عملیاتی
توجهی به این مطالب را شاهد نیستیم، اما هزینه اصلی آن را واحدهای تولیدی
در صنایع تکمیلی میپردازند.
البته در هفته گذشته رشد قیمت دلار نیمایی بالاتر از رشد «شاخص قیمت پلیمرها» بوده است، یعنی هم قیمتهای جهانی میل به کاهش نرخ داشته و هم رقابت چندانی برای خرید را شاهد نبودیم.
البته تکانههای جدیدی در بازارهای جهانی محصولات پتروشیمی ثبت شده است
آن هم در شرایطی که با رشد بهای نفتخام، نفتا بهعنوان مهمترین خوراک
مایع صنایع پتروشیمی در جهان هم با رشد قیمت همراه شده که میتواند محرک
جدیدی برای نوسان قیمت محصولات پتروشیمی یا سایر مواد اولیه در این صنعت
بهشمار رود.
در مورد زمان اثرگذاری این داده هم نمیتوان اظهارنظر قاطعی داشت، ولی در هر حال اثر خود را روی بازار بر جا میگذارد.
از هماکنون باید احتمال رشد قیمت محصولات پتروشیمی در بازارهای جهانی
را مطرح کرد، ولی برای هر گروه کالایی زمان اثرگذاری متفاوتی خواهد داشت.
این احتمال وجود دارد که حجم تقاضا برای محصولات نهایی در صنعت پتروشیمی
اندکی افزایش یافته که میتواند باز هم از قیمتها در بازار محصولات
پتروشیمی در جهان حمایت کند.
با توجه به این موارد احتمال رشد قیمتها در بازار محصولات پتروشیمی در
جهان و همچنین افزایش «شاخص قیمت پلیمرهای دنیای اقتصاد» برای هفته جاری
وجود دارد.
رشد حجم معاملات پلیمرها و امیدی شکننده به بهبود
هفته گذشته قیمتهای پایه محصولات پتروشیمی در بورس کالا با افزایش نرخ
اعلام شد آن هم در شرایطی که هفته قبل از آن شاهد اعلام نرخ نبودیم.
این وضعیت موجب شد تا تکانه قیمتی جدیدی برای بازار به ثبت برسد یعنی افزایش قیمت دلار نیمایی اندکی بیش از حد متوسط هفتگی آن بود.
همین داده ناخودآگاه جذابیت خرید را افزایش داد آن هم در شرایطی که
بازارهای کالایی عادت کردهاند در شرایط رشد نرخ حجم خرید خود را افزایش
دهند.
این وضعیت شاید مهمترین محرک روانی برای افزایش جذابیت خرید باشد،
آنهم در شرایطی که احتمال رشد بیشتر قیمتهای پایه برای هفتههای بعد وجود
داشته است.
در هفته گذشته حجم معاملات پلیمرها در بورس کالا با ۲۵ درصد رشد همراه
شد و این حجم به بیش از ۵۰ هزار و ۱۴۰ تن رسید که بالاترین رقم معامله شده
در بورس کالا در ۶ هفته اخیر است.
این وضعیت در شرایطی به ثبت رسید که حجم عرضهها با ۲۵/ ۴ درصد رشد به
بیش از ۸۹ هزار و ۳۰۰ تن رسید که بالاترین رقم عرضه ثبت شده از هفته منتهی
به ۲۴ اسفندماه سال گذشته تاکنون بوده است.
البته حجم واقعی عرضه در هفته گذشته احتمالا بالاتر بوده، زیرا شاهد رشد حجم معاملات نقدی – مچینگ در بورس کالا بودیم.
این شرایط یعنی موجودی انبارهای واحدهای پتروشیمی بهصورت کلی افزایش
یافته است و پتانسیل رشد عرضه را فراهم کرده که نشان میدهد اوضاع برای
واحدهای بزرگ بالادستی هم چندان جذاب نیست.
شاید این واحدها ترغیب شوند که برای افزایش حجم فروش و کاهش موجودی انبارهای خود اعمال تخفیف در بورس کالا را جدیتر ارزیابی کنند.
همچنین در هفته گذشته حجم تقاضا ۵/ ۲۵ درصد رشد کرد یعنی همگام با رشد
تقاضا، حجم معاملات نیز تقویت شد و این داده به معنی آن است که این میزان
تقاضا بهصورت واقعی برای خرید بسیج شده بودند، اگرچه باز هم میزان رقابت
برای خرید در هفته گذشته بیش از هفته قبل از آن بود که یک سیگنال مثبت به
شمار میرود.
همچنین در هفته قبل نسبت تقاضا به عرضهها ۸/ ۰ برابر بود، یعنی در
برابر هر تن عرضه ۸/ ۰ تن تقاضا در بورس کالا درج شد که به نسبت هفته قبل
از آن اندکی بهبود یافته، ولی این رقم تا زمانی که کمتر از یک باشد
نمیتوان از بهبود واقعی بازار سخن گفت.
از سوی دیگر در هفته قبل ۷/ ۵۶ درصد از عرضهها مورد معامله قرار گرفته که به نسبت هفته قبل از آن تقویت شده است.
نگاهی به آمارهای فوق نشان میدهد اوضاع بازار در هفته گذشته اندکی
بهبود یافته است. میزان تقاضا و حجم معاملات، هر دو بیش از ۲۵ درصد رشد
کرده و البته عرضه هم افزایش یافته است.
به نسبت عرضهها، هم حجم معاملات بهبود یافته و هم تقاضای ثبت شده تقویت
شده است. این دادهها اگرچه ممکن است به دلیل رشد قیمتها ایجاد شده باشد،
ولی در نهایت نشان میدهد یک فاز بهبود محدود و شکننده به ثبت رسیده است.
اگر این روند کلی یعنی بهبود حجم معاملات ادامه یابد احتمال رونق بیشتر بازار را میتوان مطرح کرد.
حجم معاملات پلیمرها در بورس کالا در هفته گذشته پس از ۵ هفته، باز هم به بیش از ۵۰ هزار تن رسیده است.
سقف معاملات ۵۰ هزار تن در هر هفته را میتوان حد رکود خشن بهشمار
آورد، یعنی معاملات کمتر از ۵۰ هزار تن در هفته به معنی حضور بازار در یک
فاز رکود خشن قلمداد میشود که بازار ۵ هفته در این شرایط قرار داشت.
البته سقف معاملات ۶۰ هزار تن در هفته هم به معنی رکود نسبی است و بالاتر از این رقم معاملاتی متعادل بهشمار میرود.
تعیین این ارقام همگی تقریبی و تجربی است آن هم در شرایطی که متوسط حجم
معاملات هفتگی سال گذشته در بورس کالا بهعنوان بهترین سال در تاریخ بازار
پلیمرهای بورس کالا بیش از ۶۲ هزار و ۸۰۰ تن بود. همین ارقام به خوبی نشان
میدهد که وضعیت کلی بازار چندان هم مساعد نیست و روند کلی معاملات در بورس
کالا، از یک مسیر نزولی حکایت دارد.
البته بهبود شکننده اوضاع در هفته گذشته اگرچه یک سیگنال مثبت بهشمار
میرود ولی در شرایطی که این روند افزایشی ادامه داشته و از طریق دادههای
مشابه مورد حمایت قرار گیرد میتواند به بهبود اوضاع منتهی شود.
یک داده حمایتی برای بازار پتروشیمی
در کنار رشد حجم معاملات در بازار پلیمرها، بازار محصولات شیمیایی بورس
کالا هم در هفته گذشته با رشد حجم معاملات روبهرو شد که میتواند یک داده
حمایتی برای بازار پتروشیمیها بهشمار رود.
هفته گذشته حجم معاملات ترکیبات شیمیایی در بورس کالا با رشد ۷/ ۱۰
درصدی روبهرو شد و در نهایت ۲۶ هزار و ۸۷۰ تن حجم معاملات این گروه کالایی
بود که بالاترین حجم معاملات در ۷ هفته اخیر محسوب میشود.
در این زمان حجم عرضهها ۹ درصد رشد کرد ولی تقاضا ۵ درصد کاهش یافت. در
هفته گذشته ۵۹ درصد از عرضهها مورد معامله قرار گرفت که بهتر از هفته قبل
از آن بوده و از بهبود نسبی اوضاع حکایت دارد.
بهبود گام به گام اوضاع در بازار محصولات شیمیایی واضحتر از بازار
پلیمرهاست. از هفته منتهی به ۲۳ خردادماه یعنی کف حجم معاملات در ماههای
اخیر، این بازار در یک روند افزایشی گام به گام حرکت کرده و حجم معاملات در
یک مسیر افزایشی قرار داشته است.
اگر برای هفته جاری در این بازار شاهد یک روند صعودی در حجم معاملات
باشیم میتوان گفت که اولین سیگنال مهم و شاید بزرگ از بهبود بازار کلید
خورده است و میتواند احتمال تقویت حجم تولید در صنایع تکمیلی را مطرح کند.
با توجه به ویژگیهای فنی در بازار محصولات شیمیایی، این داده یعنی
افزایش حجم معاملات بهصورت مستقیم به معنی بهبود در صنایع میاندستی و
پاییندستی پتروشیمی است و میتواند بازار پلیمرها را نیز با خود به حرکت
درآورد.
البته اگر جریان غالب بازار را از مسیر حجم معاملات رهگیری کنیم
ناخودآگاه این احتمال مطرح خواهد شد که حجم معاملات در هفته جاری اندکی
کاهش یافته و روند اصلی بهبود حجم داد و ستد برای هفته آینده به ثبت خواهد
رسید.
این شرایط به این معنی است که بازار خود را برای تغییر شرایط آماده کرده
است، به شرطی که بتوان سیگنالهای واقعی از این شرایط را مشاهده کرد که
شاید هنوز برای این بهبود اندکی زود باشد. هفته جاری زمان مهمی برای بهبود
بازار خواهد بود.
جرقههای قیمتی در بازار آزاد
رشد قیمتها در بورس کالا آنهم در شرایطی که موجودی انبارها در بازار
داخلی پایین است و حتی بیم رشد نرخ بیشتر هم در بورس وجود داشت، محرکهای
کافی برای رشد قیمتها در بازار آزاد بودند تا جایی که در اوایل هفته گذشته
تا اواسط آن شاهد جرقههای مهمی از رشد نرخ بودیم که البته همگام با رشد
قیمتها در بورس کالا به ثبت رسید.
شاید بتوان گفت این رشد نرخ همراه با افزایش تقاضا در بازار آزاد است که یک داده مثبت به شمار میرود.
البته تا زمانی که تقاضای واقعی در صنایع تکمیلی ایجاد نشود اوضاع کجدار و
مریز فعلی باز هم ادامه خواهد یافت اما جهتگیری قیمتی را احتمالا باید
افزایشی در نظر گرفت اما اظهارنظر دقیقتر را بازار بعد از اعلام نرخهای
پایه برای هفته جاری از خود بروز میدهد.
این درحالی است که جو روانی در بازار هنوز از خریدهای هیجانی به امید
رشد قیمت دلار آزاد برخوردار نیست و رشد احتمالی تقاضا از سوی صنایع
تکمیلی مصرفکننده واقعی ثبت میشود.
هنوز بازار آزاد پلیمرها برای سفتهبازی از پتانسیلهای بزرگی برخوردار
نیست بهخصوص در شرایطی که احتمال عدم خرید در ضعف نقدینگی هم وجود داشته و
البته شاهد عرضههای گسترده در بورس کالا هم هستیم.
البته روشنشدن موتور سفتهبازی و واسطهگری غالبا برای این بازار
خوشیمن نبوده است و تنها محرکی برای رشد قیمتهاست و حتی این رشد نرخ ممکن
است به عقبنشینی تقاضای واقعی یا موکول کردن خرید به آینده منجر شود.
هنوز بازار برای رشد قیمتها کشش چندانی ندارد ولی در شرایطی که قیمتها
در بورس کالا افزایشی باشد راهی جز تمکین نخواهد داشت حتی اگر زمانبر
باشد.
عرضه کننده پلی رزین ، انواع رزین های اشباع و غیر اشباع پلی استر را در کیفیت های درجه یک به مشتریان ارائه می دهد. مرکز فروش عمده انواع رزین در بازار های مجازی با نام پلی رزین در حال فعالیت است. پلی رزین یک شرکت ارائه دهنده انواع رزین در بازار می باشد که می تواند بهترین محصولات را در اختیار مشتریان قرار دهد. رزین های عرضه شده در این شرکت دارای تنوع بسیار زیادی هستند و می توانند نیاز تمامی مشتریان در این حوزه را برآورد نمایند. در ادامه مطلب انواع رزین تولید شده و قابل عرضه را نام آوری خواهیم کرد.
انواع رزین موجود در بازار
رزین ها امروزه به دلیل تنوع بالایی که دارند دارای طرفداران بسیار زیادی در صنایع مختلف می باشد. به طور کلی می توان تمامی رزین ها را در دو دسته تقسیم بندی کرد:
رزین های طبیعی
رزین های مصنوعی
رزین های مصنوعی به نوبه خود در دسته بندی های جزئی تر قرار می گیرد که شامل موارد زیر می شود:
رزین های پلی استر غیراشباع
رزین های پلی استر اشباع شده
رزین های آپوکسی
رزین های فنولیک
رزین های وینیل استر
رزین های ارتوفتالیک
رزین های ایزوفتالیک
عرضه کننده پلی رزین
همان طور که در مبحث قبلی عنوان کردیم پلی رزین یک شرکت ارائه دهنده انواع رزین در ایران است که می تواند انواع رزین های مختلف را با کیفیت های متفاوت و در بسته بندی های مختلف در اختیار مشتریان قرار دهد. عرضه کننده شرکت پلی رزین دارای سایت های اینترنتی بسیار معتبر و فعالی است که همین سایتی نمونه ای این مراکز می باشد.
دراین سایت انواع رزین با نمونه های با کیفیت به صورت مستقیم در اختیار مشتریان قرار داده می شود.
شرکت پلی رزین با فعالیت در بستر اینترنت توانسته است به شناخته تر کردن تولیدات خود بپر دازد و از این طریق مشتریان خود در سراسر ایران را جذب کرده است. قیمت محصولات عرضه شده در این شرکت بازرگانی نسبت به دیگر مراکز مناسب تر است چون فروش به صورت مستقیم و بدون واسطه از طریق کارشناسان دفتر مرکزی تهران انجام می گیرد. مشتریان جهت اخذ لیست قیمت انواع رزین می توانند با مشاورین این شرکت در ارتباط بوده و در کمترین زمان ممکن ثبت سفارش نمایند. بعد از ثبت سفارش محصول در بسته بندی های مجاز و از طریق راه های حمل و نقل مختلف و ارزان قیمت برای مشتریان ارسال می گردد.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با کارشناسان دفتر مرکزی تهران در تماس باشید:
کارخانه تولید رزین پلی استر غیر اشباع در بوشهر یکی از برترین کارخانجات فعال در زمینه تولید رزین پلی استر غیراشباع می باشد.این کارخانه با بیش ۳۵ سال سابقه توانسته جایگاه خوبی در بین خریداران رزین پیدا کند. فروش بدون واسطه، کیفیت بالا و قیمت مناسب از جمله ویژگی های این کارخانه ی تولید رزین می باشد.
در بین کارخانجات مصرف کننده رزین، خرید رزین پلی استر باکیفیت ، از جمله دغدغه های مهم می باشد. در حال حاضر رزین مصرفی کشور هم به صورت تولید داخل و هم به صورت وارداتی در بازار عرضه می شود. این رزین ها دارای انواع خاصی می باشند که کاربرد های مختلفی دارند و همینطور در کیفیت های مختلف در بازار به فروش می رسد.
استایرین -فی پايه: 107.026 ريال.تمام شده بدون رقابت: 117.484 ريال دی اتیلن – فی پايه : 49485 ريال.تمام شده بدون رقابت 54.068 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 51466 ریال.تمام شده بدون رقابت : 56.233 ریال ترفتالیک-في پايه : 88.155 ریال.تمام شده بدون رقابت : 96.320 ریال بنزن – فی پایه: 103.091 ریال. تمام شده بدون رقابت: 112.640 ریال اورتو زایلین – فی پایه: 84.570 ریال. تمام شده بدون رقابت: 92.403 ریال 🔴مبناي محاسبه اعلام قيمت ها بر اساس ارزنيمايي 113.357 ریال مي باشد .
استایرین -فی پايه: 102.767 ريال.تمام شده بدون رقابت: 112.830 ريال دی اتیلن – فی پايه : 47.188 ريال.تمام شده بدون رقابت 51.559 ریال مونو اتیلن -فی پایه: 49.585 ریال.تمام شده بدون رقابت : 54.178 ریال ترفتالیک-في پايه : 77.401 ریال.تمام شده بدون رقابت : 84.570 ریال بنزن – فی پایه: 99.719 ریال. تمام شده بدون رقابت: 108.955 ریال اورتو زایلین – فی پایه: 84.636 ریال. تمام شده بدون رقابت: 92.475 ریال 🔴مبناي محاسبه اعلام قيمت ها بر اساس ارزنيمايي 110.899 ریال مي باشد .
رزین پلی استر مبل سازی به طور عمده در کشور ما تولید می شود و در بازار ها در دسترس مشتریان قرار می گیرد. این محصولات در درجه های کیفی متفاوت هستند که با قیمت های خاصی ارائه می گردند. رزین پلی استر موادی مربا مانند هستند که با اضافه کردن هاردنر به آن ها به شکل ژله و بعد جامد در می آیند تا در زمینه های متعددی مورد استفاده قرار بگیرند.
گفتیم که رزین پلی استردر بازار های کشور ما متنوع می باشد و زمینه کارایی شان گسترده است. محصولات مورد نظر به سبب این که به شکل های مختلفی در می آیند می توان از آن ها در موقعیت های مختلفی استفاده کرد که همین امر سبب توجه گسترده مشتریان بازار ها شده است. در ادامه مطلب کاربرد این مواد را ذکر می کنیم که به قرار زیر است:
در میان انواع مختلف رزین پلی استر ها در بازار رزین پلی استر مبل سازی
را مشاهده می کنیم که می توان از جمله پر کاربرد ترین نمونه ها آن ها را
معرفی کرد. رزین پلی استر های مبل سازی در بازار ها در درجه های کیفی
متفاوتی هستند که قادر هستیم آن ها را با قیمت های متفاوتی خریداری کنیم.
در ادامه مطلب ویژگی های اینم محصولات را ذکر می کنیم که عبارتند از:
رزین پلی استر مبل سازی در بازار های کشور ما فروش ویژه ای دارد زیرا این محصولات در مبل سازی که بسیار در کشور ما رایج است کارایی زیادی دارد. تولید رزین پلی استر های مورد نظر به همین سبب به طور عمده در شرکت های تولیدی متعددی انجام می شود تا بتوانند پاسخگوی بخشی از نیاز بازار ها باشند. در این میان شرکت صنایع شیمیایی بوشهر با سابقه 35 ساله با کیفیت ترین تولیدکننده رزین پلی استر می باشد.
رزین پلی استر های مبل سازی با وجود مشتریان زیاد در بازار ها به طور
عمده عرضه می شوند. عرضه محصولات به دو شیوه اینترنتی و سنتی در شهر های
مختلف انجام می شود.
فروش رزین با کیفیت مبل با کد 222 و 200 کهر شرکت صنایع شیمیایی بوشهر با بهترین کیفیت – بدون واسطه و مستقیم تلفن فروش : آقای مهندس بیات 09120179639 تلفن فروش : خانم مهندس راد 09033229935 – 09033229936