فروش رزین پلی استر مبلمان و صنایع فایبرگلاس به طور مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب از طریق این سایت به فروش می رسد. چنانچه در صنایع مبلمان و فایبرگلاس فعال هستید و به رزین مرغوب نیاز دارین با ما تماس بگیرید. شرکت پلی رزین نماینده انحصاری شرکت صنایع شیمیایی بوشهر آمادگی ارسال به تمامی شهر ها از جمله تهران، اصفهان، مشهد، ارومیه، شیراز، تبریز و سایر شهرهای بزرگ را دارد.
تا به حال به مبلمان داخل فروشگاه ها دقت کرده اید؟ آیا میدانید جنس آنها از چیست؟ در حال حاضر مبلمان ها از چوب، رزین و یا ترکیب چوب و رزین تولید می شود. رزین پلی استر یکی از جدیدترین موادی است که در ساخت مبلمان به کار می رود، استفاده از این ماده باعث می شود تا کار راحتر پیش برود، طرح های متنوع تری تولید شود و نیز قیمت تمام شده بسیار مناسب تر از مبلمان ساخته شده با چوب باشد.
یکی از پر مصرف ترین صنایع رزین پلی استر صنایع فایبرگلاس می باشد. در
حال حاضر اکثر کارخانه ها در جهان برای عایق کردن مخازن آب و اسید از رزین
پلی استر استفاده می کنند. این امر مانع پوسیدگی مخازن می شود و از هزینه
های احتمالی جلوگیری می کند. از جمله کاربرد های دیگر رزین برای ساخت قطعات
فایبرگلاس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جهت خرید رزین پلی استر مبلمان و صنایع فایبرگلاس می توانید از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت با ما تماس بگیرید. همچنین اگر برای حرفه خود به دنبال رزین با آنالیزی خاصی هستید می توانید با ما در میان بگذارید، شرکت پلی رزین نماینده انحصاری فروش برند کهربوشهر توانایی تولید با توجه به عدد اسیدی و ویسکوزیته مورد نظر مشتری را دارا می باشد.
تقویت کننده های کامپوزیت های زمینه پلیمری به سه دسته تقسیم می شوند: ۱ -پلیمرهای تقویت شده با الیاف شیشه (GFRP) ۲ -پلیمرهای تقویت شده با با الیاف کربن (CFRP) ۳ -پلیمرهای تقویت شده با الیاف آرامید
فایبرگلاس یک نام معمولی از کامپوزیت های زمینه پلیمری است که توسط الیاف ریز شیشه تقویت شده است. الیاف شیشه به دو شکل فاز پیوسته و ناپیوسته در زمینه این نوع کامپوزیت ها استفاده میشود. به طور کلی % ۹۰ کامپوزیتهای زمینه پلیمری با الیاف شیشه تقویت میشوند. شیشه به طور وسیعی به عنوان الیاف تقویت کننده به علت ایجاد خواص زیر در این نوع کامپوزیت ها استفاده می شود.
دسترسی آسان و سریع و مواد ارزان
تکنولوژی ساده و ارزان تهیه الیاف پیوسته از شیشه مذاب
مقاومت به خوردگی بالا
استحکام کششی بالا
از نظر شیمیایی بی اثر در پلاستیکها
انواع شیشه های مورد استفاده در فایبر گلاس عبارتند از:
A-glass
این نوع به دلیل داشتن ترکیبات قلیایی در برابر اسید مقاومت خوبی دارد.
E-glass
مقاومت مکانیکی، قیمت مناسب و عایق الکتریسیته بودن باعث شده که این نوع الیاف شیشه پرکاربرد ترین نوع آن ها باشد.
C-glass
به علت مقاومت شیمیایی بیشتر به صورت لایه ای در پوشش لوله ها و مخازن در مجاورت مواد شیمیایی
S-glass
این نوع از الیاف به دلیل وزن کم، مقاومت مکانیکی بالا و تحمل دمای زیاد بیشتر در صنایع هوافضا کاربرد دارند.
R-glass
این نوع از الیاف علاوه بر مقاومت مکانیکی بسیار بالا، مقاومت خوبی نسبت به محیط اسیدی نشان میدهند.
روش های تهیه الیاف شیشه ۱ – روش کشش مذاب ۲ – روش سل-ژل روش کشش از مذاب مهمترین روش برای تهیه الیاف شیشه است. در تهیه الیاف شیشه نکته مهم آن است که تنش اعمالی به الیاف، متناسب با سرعت کرنش در ویسکوزیته مذاب است. شکل زیر روش تهیه الیاف شیشه ای را از مذاب شیشه نشان می دهد.ابتدا مواد اولیه که بیشتر از ماسه سیلیس است و قسمت اصلی هرنوع الیاف شیشه را تشکیل گفته می شود. سپس آن را در کوره به batch میدهد، آماده سازی شده و با یکدیگر مخلوط می شوند. به این توده شکل شیشه در می آورند. شیشه مذاب روی سینی های پلاتینی مقاوم به حرارت جریان پیدا می کنند. در این سینی ها هزاران روزنه وجود دارد که بوشینگ نامیده می شود جریان شیشه مذاب از درون بوشینگ ها بیرون کشیده می شود و تا قطرمعین نازک می شوند سپس توسط آب یا هوا خنک می شوند تا الیاف تشکیل شوند. الیاف مو مانند با یک مخلوط نامیده می شوند پوشش داده می شوند. پوشش دادن به منظور محفوظ ماندن الیاف از سایش sizing شیمیایی مایع که به یکدیگر در طی فرآیند ساخت و حصول اطمینان از چسبندگی الیاف به رزین انجام میگیرد.
دسته ای از الیاف شیشه ای که کاربرد زیادی هم دارند الیاف شیشه ای با سیلیس بالا هستند و این الیاف را با اسیدشوییتولید میکنند. الیاف شیشه ای به دست آمده را در اسید داغ قرار می دهند که در اثر آن ترکیب درصد وزنی SiO۲ آنها تا % ۹۵ افزایش می یابد. الیاف کوارتز به دست آمده از این روش بسیار گرانتر از الیاف شیشه هستند و پایداری حرارتی خوبی را از خود نشان می دهند و تا دمای ℃ ۱۶۰۰ را می توانند تحمل کنند. ضریب انبساط حرارتی این دسته از الیاف کم است و بنابراین بسیار شوک پذیر هستند. در بهترین حالت اختلاف دمای ℃ ۱۱۰۰ را می توانند تحمل کنند مزیت دیگر الیاف کوارتز آن است که استحکام خود را در دمای بالا بهتر حفظ میکنند و میزان طویل شوندگی و افزایش طول آنها حدود یک درصد است و از خود حد تسلیم نشان می دهند. الیاف در برابر خوردگی اسیدها مقاوم است ولی با مواد قلیایی واکنش میدهند. در برابر رطوبت مقاوم بوده و عایق الکتریکی هستند.
معمولی ترین ماده زمینه برای ساخت فایبرگلاس گرماسخت ها مثل پلی استر غیراشباع و اپوکسی و گرمانرم ها مثل پلی آمید ویلی کربنات و پلی استیرن و پلی وینیل کلراید هستند. مواد فایبرگلاس معمولا ساختار لایه ای با الیاف تقویت کننده شیشه با جهات مختلف دارند. جهات مختلف الیاف شیشه خواص ایزوتروپی در صفحات موازی با لایه ها ایجاد میکنند. غلظت الیاف شیشه در فایبرگلاس معمولا حدود ۴۰ تا ۷۰ درصد است. کامپوزیت زمینه پلیمری تقویت شده با الیاف شیشه توسط فرآیندهای قالب گیری باز، قالب گیری بسته و روش پالتروژن تولید می شوند.
کامپوزیت های زمینه پلیمری که با الیاف کربن تقویت شده اند CFRP نام دارند. الیاف کربن یکی از قویترین الیاف هستند، شامل کربن های غیر گرافیتی (حدود% ۹۰ ) که به وسیله کربونیزاسیون الیاف طبیعی یا مصنوعی پلیمری در دمای بالاتر از ℃ ۲۷۰۰ و یا از تاب خوردن مواد آلی مانند قیر و رزین به وجود می آیند. اگر عمل کربونیزاسیون به صورت کامل انجام شود به مدول یانگی در حدود ۵ برابر فولاد دست می یابیم. فاز تقویت کننده ی الیاف پیوسته و ناپیوسته کربن با قطر ۰/۰۰۰۴ است. الیاف کربن خیلی گران هستند.این الیاف محدوده وسیعی ار خواص را ایجاد میکنند بنابراین به مهندسین اجازه می دهند که کامپوزیت های بهتری را طراحی کنند. وقتی الیاف کربن در یک زمینه پلیمری به عنوان تقویت کننده استفاده می شوند خواص زیر را ایجاد می کنند:
مدول کشسانی بالا در حد فولاد
استحکام کششی بالا حدود ۷ گیگا پاسکال
چگالی پایین
خنثی بودن از نظر شیمیایی از معایب اصلی الیاف کربن این است که این الیاف شکننده هستند
توو (TOW) سبک یا کوچک : دسته الیاف کمتر از ۲۴۰۰۰ فیلامنت
توو (TOW) سنگین یا بزرگ : دسته الیاف بیشتر از ۲۴۰۰۰ فیلامنت
دستهبندی بر اساس خصوصیات فیزیکی
الیاف کربن با مدول یانگ بسیار بالا، بیشتر از ۴۵۰ گیگاپاسکال
الیاف کربن با مدول یانگ بالا، بین ۳۵۰ تا۴۵۰ گیگاپاسکال
الیاف کربن با مدول یانگ متوسط، بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ گیگاپاسکال
دستهبندی بر اساس نوع پیشزمینه
الیاف کربن با پیشزمینه پلی اکریلونیتریل (PAN)
الیاف کربن با پیشزمینه قیر صنعتی
دستهبندی بر اساس دمای نهایی عملیات حرارتی
۳) آرامید
دو نام تجاری الیاف آرامید، کولار (Kevlar) و نومکس (Nomex) است. این الیاف ابتدا به عنوان جایگزین فولاد در لاستیک توسعه یافتند و بعد کاربرد های دیگری پیدا کردند.این الیاف نسبت استحکام به وزن خیلی بالا نشان میدهند.مدول کششی در آنها خیلی بزرگتر از مدول فشاری آنهاست. مقاومت به ضربه آنها در نتیجه ی بالا بودن مدول کششی خیلی زیاد است.
استحکام کششی بالا -مدول کشسانی بالا – درصد ازدیا طول خیلی پایین تا نقطه شکست-وزن کم-ضریب انبساط گرمایی خیلی کم – چقرمگی شکست بالا(مقاومت به ضربه عالی)-مقاومت برشی بالا -مقاوم به شعله
آرامید الیاف کربن را حمایت می کند و خواص آنها را بهبود می بخشد الیاف ترکیبی (آرامید + الیاف کربن ) استحکام کششی خیلی بالا با مقاومت به سایش و ضربه را به هم پیوند میدهد. عمومی ترین ماده زمینه برای ساخت پلیمرهای تقویت شده با آرامید، ترموست ها مانند اپوکسی و وینیل استروفنولیک هستند. پلیمرهای تقویت شده با الیاف آرامید توسط پروسه های قالب گیری باز، بسته و پالتروژن انجام می گیرد. می توان الیاف آرامید را به همراه الیاف شیشه و کربن در ساخت کامپوزیت های هیبرید به کار برد و از خواص انحصاری هر دو نوع الیاف بهره برد. با به کار بردن ترکیبی از الیاف در یک کامپوزیت می توان به نتایج مطلوب از نظر خواص و مسایل اقتصادی دست یافت که این نوع کامپوزیت ها را هیبرید می نامند.
حتما
شما هم تا به حال با واژههایی مانند فایبرگلاس یا کامپوزیت مواجه
شدهاید. این مواد امروزه کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف پیدا کردهاند.
برای شروع بد نیست بدانیم که فایبرگلاس نوعی بسیار متداول از کامپوزیت است.
اما کامپوزیت چیست؟ رشد فزاینده تکنولوژی در سالهای اخیر باعث شد تا
دیگر موادی که در دسترس بشر بود برای پوشاندن جامه حقیقت بر رویاهای مدرن
کافی نباشد و از این رو تلاش برای رسیدن به مواد جدید آغاز شد؛ مثلا در
بیشتر کاربردهای مهندسی، اغلب به تلفیق خواص مواد نیاز داریم. مواد که ضمن
داشتن استحکام بالا، سبک باشند، مقاومت سایشی و UV خوبی داشته باشند و …
اما از آنجا که نمیتوان مادهای یافت که همه خواص مورد نظر را دارا باشد، باید به دنبال چارهای دیگر بود: ساخت و استفاده از کامپوزیتها
استفاده
از این مواد البته ایده جدیدی نیست. چینیها و مصریان قدیم از جمله
تمدنهای باستانی بودهاند که برای اولین بار از مخلوط کاهگل و شن برای
بناسازی استفاده کردهاند تا استحکام گل افزایش پیدا کند. مصریان با
چسباندن لایههای نازک چوب و پارچه به یکدیگر و با استفاده از طناب،
قایقهای خود را در برابر متورم شدن دراثر نفوذ آب تقویت میکردهاند.
اگر مواد مهندسی را به سه دسته اصلی فلز، پلیمر و سرامیکطبقهبندی کنیم، کامپوزیت دسته چهارمی است که در واقع ترکیبی از ۳ دسته دیگر است. موادی چند جزئی که خواص آنها در مجموع از هرکدام از اجزاء بهتر است. ضمن آنکه اجزای مختلف، کارایی یکدیگر را بهبود میبخشند.
بیش از سی سال است که مواد
کامپوزیتی ، پلاستیک ها و سرامیک ها به عنوان مواد برتر شناخته شده اند.
حجم کاربرد مواد کامپوزیت به طور پیوسته رشد پیدا کرده و در بازار های جدید
نفوذ و تسخیر زیادی داشته اند. بسیاری از نیازهای صنعتی مانند صنایع
فضایی، راکتورسازی، الکترونیکی، ساختمان سازی، حمل و نقل و … نمی توانند با
استفاده از مواد معمولی برآورده شود و نیاز به تغییر گسترده ی خواص دارد.
از طرف دیگر در کاربردهای مهندسی اغلب تلفیق خواص، مورد نیاز است. به عنوان
مثال در صنایع هوافضا، کاربردهای زیرآبی، حمل و نقل و … امکان استفاده از
یک نوع ماده که همه ی خواص موردنظر را فراهم نماید وجود ندارد. در این
صنایع به موادی نیاز است که ضمن داشتن استحکام بالا ، سبک باشد، مقاومت
سایشی و مقاومت به ضربه ی خوبی داشته باشند. بنابراین استفاده از کامپوزیت
ها تنها راه حل مشکل است.
یکی از رایج ترین و عمومی ترین نوع
کامپوزیت ها، کامپوزیت های زمینه پلیمری است و به نام PMC خوانده می شوند.
این کامپوزیت ها بیش از ۹۵% مصرف جهانی را به خود اختصاص داده اند.
کامپوزیت های زمینه پلیمری شامل زمینه از جنس پلیمر (رزین) که به فاز توزیع
شده ی تقویت کننده متصل شده است. پلیمرها دسته ای از مواد مهندسی هستند که
از دهه ی ۴۰ قرن حاضر به بعد مورد توجه قرار گرفته اند. پلیمرها
ماکرومولکول های بسیار بزرگی هستند که از اتصال کووالانسی واحدهای تکرار
شونده ی کوچکتری ایجاد می شوند. در واقع پلیمر از تکرار مونومرها که واحد
های اصلی تشکیل دهنده استخوان بندی اصلی آنها هستند، تحت شرائط
پلیمریزاسیون تشکیل می شوند. پلیمر در کامپوزیت ها می تواند هم به عنوان
زمینه و هم به عنوان فاز دوم یا تقویت کننده مطرح باشد. کامپوزیت های زمینه
پلیمری دارای مزیت های زیادی نظیر سبکی، ارزانی و انعطاف پذیری هستند ولی
معایب آنها دمای پایین کارکرد، حساسیت به نور، تجزیه شدن در برابر رطوبت و …
می باشد.
وقتی در مورد انواع کامپوزیت صحبت میکنیم، منظورمان کامپوزیتهای مهندسی است و نه کامپوزیتهای طبیعی مانند استخوانهای بدن.
کامپوزیت شامل یک فاز زمینه (ماتریکس) و یک یا چند فاز تقویتکننده (پرکننده یا فیلر) است.
اجزاء تشکیل دهندهی کامپوزیت
البته
ترکیب مواد در کامپوزیت یک ترکیب فیزیکی و ماکروسکوپی است؛ یعنی اجزای
تشکیلدهنده یک کامپوزیت با هم به صورت شیمیایی ترکیب نمیشوند به طوری که
اجزای تشکیل دهنده ماهیت شیمیایی و طبیعی خود را کاملا حفظ می کنند و سطح
مشترک مشخصی بین اجزا وجود دارد.
کامپوزیتهای مهندسی را میتوان از
نظر فاز زمینه به ۳ دسته CMC (کامپوزیتهای با زمینهٔ سرامیکی)،PMC
(کامپوزیتهای با زمینه پلیمری) و MMC (کامپوزیتهای با زمینه فلزی)
تقسیمبندی کرد.
اما از نظر فاز تقویتکننده کامپوزیتها به ۲ دسته
کامپوزیتهای تقویتشده با فیبر (FRC) و کامپوزیتهای تقویت شده توسط ذرات
(PRC) دستهبندی میشوند. به عنوان مثال فایبرگلاس که یکی از پرکاربردترین
کامپوزیتهاست، یک کامپوزیت با زمینه پلیمری است که توسط فیبرهای شیشه
تقویت شدهاست. سیمان و بتن هم نمونههایی از یک کامپوزیت سرامیکی هستند.
مهمترین
مزیت مواد کامپوزیتی آن است که با توجه به نیازهایی که داریم، میتوانیم
خواص آنها را کنترل کنیم. به طور کلی مواد کامپوزیتی دارای مزایای زیر
هستند:
نسبت به وزن خود مقاومت مکانیکی بالایی دارند.
مقاومت در برابر خوردگی آنها بالاست.
نسبت به فلزات خصوصیات مکانیکی بهتری دارند.
به عنوان یک عایق حرارتی خواص خوبی دارند.
مجموعه
این خصوصیات است که باعث کاربردهای گسترده کامپوزیتها در صنایع نوین
میشود. در ساخت بدنه جنگندههای رادارگریز از کامپوزیتها استفاده میشود.
همچنین در ساخت قطعات هواپیما و پره نیروگاه بادی و پره هلیکوپتر از
کامپوزیتها استفاده میشود. بهطور کلی مواد کامپوزیتی به دلیل جرم بسیار
کم و مقاومت بالا نسبت به فلزات، در صنعت هوا و فضا کاربرد وسیعی دارند.
نکته
ای که باید به آن توجه داشت این است که در کامپوزیت الیاف قسمت عمده بار
را تحمل میکنند و بیشترین مقاومت الیاف در جهت طول آن هاست. استفاده از
الیاف پیوسته در جهت بارگذاری باعث می¬شود کامپوزیت بسیار مقاومت پیدا کند.
در همین حالت اگر از الیاف خرد شده و کوتاه استفاده کنیم مقاومت کمتری
نسبت به الیاف پیوسته به ما خواهد داد. بر حسب کاربرد و روشی که قصد تولید
کامپوزیت را داریم باید نوع الیاف را انتخاب کنیم.
الیاف را در کنار هم نگه میدارد و بار را به الیاف منتقل میکند. همچنین سختی و شکل کامپوزیت را تامین میکند.
رزین الیاف را از هم جدا میکند و باعث میشود که الیاف مستقل عمل کنند. در نتیجه رشد ترک در کامپوزیت متوقف و یا آرام خواهد شد.
رزین سطحی مطلوب به کامپوزیت میدهد و عمل پرداخت سطح را آسان میکند.
رزین الیاف را در برابر مواد شیمیایی و خستگی محافظت میکند.
بر حسب انتخاب نوع رزین چقرمگی کامپوزیت نیز تعیین میشود.
خواص کامپوزیتها به عوامل مختلفی از قبیل نوع مواد تشکیل دهنده و ترکیب درصد آنها، شکل و آرایش تقویتکننده و اتصال ماتریکس و تقویتکننده به یکدیگر بستگی دارد. منبع
جهت خرید و فروش محصولات ما میتوانید با ما در ارتباط باشید:
فروشنده رزین پلی استرارتوفتالیک بر این باور تأکید دارد که استحکام بالای این مواد می تواند در صنعت لوازم تزیینی کاربرد فراوانی را داشته باشند. اما آیا نمونه های ارزان از رزین نیز از کیفیت لازم برخوردار هستند؟ در مطالب پیشین به این موضوع اشاره شد که دسته بندی رزین به دو طبقه ارتو و ایزو انجام می گیرد که در حالت کلی به آن ها رزین اشباع و غیر اشباع نیز گفته می شود. رزین های ارتوفتالیک معمولا به سبب نوع کارایی متفاوتی که دارند از قیمت ارزان و پایین تری برخوردار هستند. از این جنس رزین عمدتا در زمینه های ساختمانی و انجام تزیینات داخلی و خارجی بهره گیری می شود.
رزین پلی استرکاربرد رزین پلی استر ارتوفتالیک در
بازار ایران چیست؟ ارتوفتالیک از وزن سبک و کم حجمی برخوردار بوده که امکان
استفاده از آن در صنایع مختلف به سادگی وجود دارد. از طرف دیگر انعطاف پذیری و خاصیت ارتجاعی که این مدل از
رزین و مواد صنعتی و پلیمری دارند، باعث افزایش مقاومت و دوام آن ها شده است. برخی از مهم ترین کاربردهایی که می توان برای رزین پلی
استرارتوفتالیک نام برد عبارت است از:
فروشنده رزین پلی استر ارتوفتالیک معمولا این دسته از
مواد شیمیایی و پلیمری را با کمترین قیمت به بازار عرضه می کند. یکی از ویژگی های بارز انواع رزین آن است که براقیت
بالایی را داشته و دارای درخشندگی سطحی و مناسبی هستند. این امر باعث شده که به زیبایی و ثبات آن در تولید و
سازه های دستی کمک شایانی شود. خوبی رزین های ارتوفتالیک آن است که پس از تغییر حالت از
مایع به جامد، ثبات نسبی و مطلوبی را پیدا کرده و ابدا دچار خورندگی نمی شوند. به بیان دیگر رزین های غیر اشباع ارتو از ویژگی ضد سایش
برخوردار هستند که از آن در برابر عوامل مختلف، محافظت می کنند.
بهتر است که برای خرید انواع مواد شیمیایی و صنعتی مانند رزین، به مراکز ویژه ای مراجعه نمود که به خوبی با کیفیت و کارایی این ماده آشنایی دارند و به نوعی تولیدکننده اصلی آن در بازار به شمار می روند. رزین ارتوفتالیک ارزان قیمت اگر از این مراکز تهیه و به کار گرفته شوند، بدون شک از کیفیت استاندارد و مطلوبی برخوردار خواهند بود. از رزین غیراشباع اورتوفتالیک برای تولید و ساخت انواع لامپ و کابل نیز بهره گیری می شود.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
راه های ارتباطی:
مهندس علیرضا بیات 09120179639
مهندس فرشته راد 09033229935
آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر
عنوان کتاب: کارگاه کامپوزیت طراحی صنعتی مؤلف: مسلم امیری پریان، کارشناس ارشد طراحی صنعتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) لیتوگرافی، چاپ و صحافی: انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد صفحات: 152صفحه معرفی کتاب: کتاب کارگاه کامپوزیت طراحی صنعتی به عنوان راهنمای بخش
کارگاهی واحد مواد و روش های ساخت (3)، ویژه دانشجویان طراحی صنعتی
دانشگاه های کشور و عموم علاقه مندان به یادگیری روند ساخت قطعات و قالب
های کامپوزیتی و سیلیکونی تدوین گردیده است.
مباحث کتاب به گونه ای ارائه شده تا مخاطب نیازمند هیچ گونه پیش
زمینه ای از علوم شیمی و پلیمر نباشد، اما مؤلف به مخاطبین توصیه نموده در
هر مرحله برای کسب اطلاعات تکمیلی خارج از چهارچوب کتاب، به تحقیق و پژوهش
بپردازند. در برنامه آموزشی این کتاب و در هفت فصل مجزا مخاطب ابتدا با
کامپوزیت ها و ویژگی ها، گوناگونی و کاربردهای آن در صنعت آشنا خواهد شد.
سپس در فصل های دوم و سوم کتاب دو عنصر اصلی تشکیل دهنده کامپوزیت ها یعنی
بخش سازه ای (الیاف تقویت کننده) و بخش زمینه ای (رزین ها) و پس از آن در
بخش چهارم انواع افزودنی ها و پرکنند ه های کامپوزیت معرفی شده است.
در فصل های دیگرکتاب، از آنجا که همواره روش های دستی کارگاهی برای ساخت
قطعات کامپوزیتی مناسب نیست. ابتدا روش های شکل دهی ماشینی کامپوزیت ها در
فصل پنجم کتاب معرفی شده و پس از آن در فصل ششم کتاب روند شکل دهی دستی
کامپوزیت ها مرحله به مرحله و به صورت تصویری آموزش داده شده است. نهایتاً
در فصل آخر کتاب ایرادها و عیوب احتمالی قطعات که دانشجویان در روند ساخت
با آن مواجه می شوند، معرفی و دلایل به وجود آمدن و رفع هریک ارائه گردیده
است.
ضمیمه کتاب آموزش مرحله به مرحله و تصویری قالب گیری با سیلیکون و نمونه سازی قطعات با قالب های سیلیکونی است. ویرایش ادبی و علمی کتاب با دقت و توجه بالایی صورت گرفته تا دانشجویان و عموم علاقه مندان از مباحث کتاب بهره مندگردند.
نحوه تهیه کتاب: 1- تماس با مرکز پخش با شماره تماس 9456590-0912 جهت خرید پستی کتاب یا آگاهی از نزدیک ترین نماینده فروش در تهران و شهرستان ها. 2- مراجعه به مرکز فروش کتاب به آدرس: تهران،
خیابان ولی عصر، روبروی خیابان بزرگمهر، جنب درب اصلی دانشگاه هنر،
فروشگاه و نمایشگاه کتاب انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر. تلفن: 66498868-021 تلفکس: 66406681-021 دانشجویان در صورت خرید گروهی از تخفیف ویژه برخوردار خواهند گردید.
کارگاه کامپوزیت طراحی صنعتیکارگاه کامپوزیت طراحی صنعتیکارگاه کامپوزیت طراحی صنعتیکارگاه کامپوزیت طراحی صنعتی
رزین کشتی سازی درجه یک به صورت مستقیم و بدون واسطه از درب کارخانه با قیمت مناسب آماده فروش در سراسر کشور می باشد. خرید رزین کشتی سازی با کیفیت بالا به صورت عمده انجام می گیرد. رزین کشتی سازی جزو رزین های پر استقامت و محکم است که در گروه رزین های پلی استر غیراشباع قرار می گیرد. در تولید این محصولات از قطعات کامپوزیت دار و فایبر گلاس استفاده می شود و همین مواد اولیه باکیفیت به تولید محصولی با ویژگی های منحصر به فرد منجر می شود.
رزین های امروزه دنیایی از تنوع و گوناگونی را به خود اختصاص داده اند. در تولید هر یک از نمونه رزین های مختلف از مواد اولیه متفاوتی استفاده می شود. در ادامه مطلب مهم ترین و پر مصرف ترین انواع رزین را معرفی خواهیم کرد:
رزین های پلی استر در بین دیگر ارقام رزین ها دارای کاربرد های ویژه تری هستند. این نوع رزین های به صورت کلی در دو دسته طبقه بندی می شوند:
رزین پلی استر اشباع
رزین پلی استر غیر اشباع
رزین های پلی استر غیر اشباع نسبت به نمونه های دیگر جزو پر کاربرد ترین رزین ها شناخته شده می باشد. یکی از موارد کاربرد عمده انواع رزین پلی استر غیر اشباع در صنعت کشتی سازی به چشم می خورد. استحکام و قابلیت دوام بالای این نوع رزین ها سبب شده است که روز به روز طیف کاربردی آن ها گسترده تر شود.
رزین کشتی سازی درجه یک در واقع همان رزین پلی استر غیراشباع است که در کیفیت های متفاوت به مشتریان ارائه داده می شود. قیمت فروش این محصولات شیمیایی به پارامتر های متعددی وابسته است. در بین تمامی پارامتر های موثر بر قیمت گذاری این محصولات، کیفیت بالاترین درجه را به خود اختصاص داده است. مشتریان برای اطلاع از قیمت فروش انواع رزین با کیفیت می توانند از طریق مراکز خرید و فروش اینترنتی این محصولات اقدام نمایند تا قیمت لحظه ای این محصولات در اختیار آن ها قرار بگیرد. مشتریان عمده با در دست داشتن قیمت لحظه ای انواع رزین می توانند نسبت به انتخاب بهترین محصول اقدام کرده و از ویژگی های آن ها نهایت بهره را ببرند.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
کارخانه تولید رزین پلی استر غیر اشباع در بوشهر یکی از برترین کارخانجات فعال در زمینه تولید رزین پلی استر غیراشباع می باشد.این کارخانه با بیش ۳۵ سال سابقه توانسته جایگاه خوبی در بین خریداران رزین پیدا کند. فروش بدون واسطه، کیفیت بالا و قیمت مناسب از جمله ویژگی های این کارخانه ی تولید رزین می باشد.
در بین کارخانجات مصرف کننده رزین، خرید رزین پلی استر باکیفیت ، از جمله دغدغه های مهم می باشد. در حال حاضر رزین مصرفی کشور هم به صورت تولید داخل و هم به صورت وارداتی در بازار عرضه می شود. این رزین ها دارای انواع خاصی می باشند که کاربرد های مختلفی دارند و همینطور در کیفیت های مختلف در بازار به فروش می رسد.
رزین پلی استر غیراشباع ایزوفتالیک واورتوفتالیک در بشکه های ۲۰۰ کیلویی و با قیمت و کیفیت مناسب از طریق شرکت بوشهر به فروش می رسد. رزین های غیر اشباع در صنایع مختلفی از جمله صنایع هوایی، دریایی، مجسمه سازی، لوله سازی، فایبرگلاس و سنگ مصنوعی کاربرد دارد. می توانید جهت خرید هم اکنون با ما تماس بگیرید.
رزین پلی استر غیراشباع در دو نوع رزین پلی استر اورتوفتالیک و ایزوفتالیک در بازار به فروش می رسد. تفاوت این دو رزین در استحکام مکانیکی و مقاومت شیمیایی آن ها می باشد. به طور کلی کاربرد آن ها یکسان است اما در مواردی که نیاز خواص بالاتر و مهندسی تر باشد از رزین ایزوفتالیک استفاده می شود.
رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک
اگر اسید فتالیک استفاده شده در رزین از نوع اورتو باشد به رزین تولیدی رزین پلی استر غیراشباع اورتوفتالیک گفته می شود. این رزین از پر کاربردترین نوع رزین در بین مصرف کننده های رزین در جهان می باشد. که درصد بالایی از آن در صنایع کامپوزیت مصرف می شود. مزیت رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک در قیمت پایین، استحکام خمشی و کششی خوب و سختی بالا است.
انواع رزین های پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک
رزین با مصارف عمومی
رزین پلی استر IM
رزین پلی استر مخصوص ریخته گری IMI
رزین پلی استر مقاوم به شعله FR
رزین پلی استر نرم
رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک
اگر اسید فتالیک استفاده شده در رزین از نوع ایزو باشد به رزین تولیدی
رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک گفته می شود. در صنایعی که نیاز به
مقاومت در مقابل مواد شیمیایی و خورنده دارد و در لایه های ژل کوت از رزین
پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک استفاده می شود. مزیت رزین ایزوفتالیک در
استحکام خمشی و کششی بالا و مقاومت خوب در برابر آب و مواد شیمیایی می
باشد.
صنایع مصرفی رزین پلی استر غیر اشباع
ساخت ماکت
لوله های انتقال آب(GRP)
سنگ های مصنوعی
تجهیزات زینتی
کشتی سازی
پروفیل سازی
ورق سازی
صنایع سنگ طبیعی
ساخت ماستیک
چسب
بتونه
و …
روش های کاربرد رزین پلی استر
لایه گذاری دستی
رشته پیچی
پالتروژن
قالب گیری SMC
قالبگیری BMC
و روش های دیگر فرایندی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
جهت ارتباط با تولید کننده رزین پلی استرغیر اشباع با ما تماس بگیرید. شرکت صنایع شیمیایی بوشهر تولید کننده رزین پلی استر در بوشهر می باشد. این شرکت به تمامی مراکز استان ها از جمله اصفهان، تهران، ارومیه، تبریز، مشهد، شیراز و … فروش با قیمت و کیفیت مناسب داشته است. محصول این شرکت قابل رقابت با تمام تولیدکنندگان خارجی در حوزه صادرات می باشد.
رزین پلی استر یکی از پر کاربرد ترین مواد پلیمری در صنعت جهان می باشد. ایران نیز از این امر مستثنی نمی باشد و این ماده را در صنایع زیادی از جمله مجسمه سازی، فایبرگلاس،کامپوزیت، صنایع سنگ مصنوعی و طبیعی و غیره به کار می برد.
رزینی که در مجسمه سازی به کار می رود از دسته رزین های پلی استر غیراشباع ، این ماده در ابتدا به صورت مایع غلیظی می باشد که بعد از مخلوط شدن با ماده شیمیایی به نام هاردنر، حرارتش بالا می رود و به صورت ژله در می آید و بعد سخت و محکم می شود. تا زمانی که این ماده به صورت مایع است بوی بسیار بد و زننده ای دارد و مصرف بیش از ۵ کیلوگرم در روز بسیار مضر می باشد مگر اینکه محلی که در آن فعالیت انجام می شود دارای تهویه مناسب و استاندارد باشد. البته این بو بعد از سفت شدن کاملا از بین می رود.
زمان سفت شدن این ماده به دمای محیط و میزان هاردنر بستگی دارد. برای تسریع در این عمل می توان از مایع های شتاب دهنده مانند کبالت استفاده کرد. باید توجه داشت که به هیچ عنوان ماده هاردنر و کبالت هم زمان باهم مخلوط نشوند، چراکه دما به سرعت بالا می رود و باعث آتش سوزی می شود. فرایند خشک شدن تا چند روز بعد از در قالب ریختن ادامه پیدا می کند. به دلیل تبخیر مقداری از ماده در زمان خشک شدن امکان دارد زائده هایی روی مدل به وجود بیاید که با سمباده زنی و تراشیدن از بین می روند. بعد از خشک شدن به راحتی می توان آن را با مته سوراخ کرد و یا با سمباده کشی مدل را حالت داد.
اگر تمایل دارید که به طور مستقیم و بدون واسطه از تولید کننده رزین های پلی استر خرید کنید، می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید. ما با در اختیار قرار دادن نمونه رایگان و مشاوره لازم در این امر به شما کمک می کنند.