رزین اپوکسی ترکیب طبیعی یا مصنوعی بسیار چسبناک است که معمولاً در الکل قابل حل است ولی در آب حل نمی‌شود. رزین‌ها به روش‌های مختلف طبقه بندی می‌شود که بستگی به ترکیب شیمیایی و مورد مصرف آن دارد. همچنین کاربردهای زیادی در صنعت و به‌تازگی در عرصه هنر دارد. رزین طبیعی از گیاهان به دست می‌آید که بهترین نمونه آن شیره درخت کاج است. سنگ تزیینی و زیبای کهربا نیز در اثر سخت شدن رزین گیاهی به دست می‌آید.

رزین اپوکسی از خانواده رزین های دو جزئی است که شامل (پایه رزینی) و هاردنر است. این دو جزء باید به نسبت مشخص و بنا بر فرمولاسیون و کاربرد آن با یکدیگر ترکیب شوند و پس از آن روی سطح یا قالب دل خواه استفاده شود.

پایه رزین انواع مختلفی دارد که عمده نمونه های موجود در بازار از نوع (( بیسفنون آ)) است. در کار های دکوراتیو معمولا از نوع خاصی از هاردنر استفاده می کنند که به آن ((پلی آمین)) می گویند. هاردنر های پلی آمین معمولا پی رنگ هستند و قابلیت اعمال در حجم را دارند.

در بازار معمولا به جزء A و B رزین اپوکسی می گویند.

هزاران سال است که بشر از رزین‌های طبیعی استفاده می‌کند رزین کاج برای درزگیری قایق‌ها، مومیایی کردن اجساد، ظرف غذا و…

با پیشرفت فنّاوری بشر پی برد که این ماده می‌تواند به پلیمر تبدیل شود و کمی بعد از آن رزین‌های مصنوعی کشف شد و در اکثر موارد پلیمرها با رزین مصنوعی ساخته می‌شود که ارزان‌تر و تصفیه راحت‌تری دارد.

انواع رزین‌ اپوکسی:

  1. پلی استر
  2. اپوکسی
  3. وینیل استر
  4. پلی اورتان
  5. سایر رزین‌ها

این رزین‌ها از جوانب مختلف دسته بندی می‌شوند، از لحاظ کاربرد و از لحاظ نحوه خشک شدن و پخت و…

تلاش ما این است که در این مطلب رزین‌ها را از لحاظ نحوه خشک شدن بررسی و طبقه بندی کنیم که به دو بخش

تقسیم می‌شوند.

رزین‌های تک جزئی یا هوا خشک رزین‌هایی هستند که در مجاورت هوا به‌سرعت خشک می‌شوند و از این جمله رزین‌ها می‌توان انواع چسب‌ها و ماده‌ای که برای براق کردن سنگ‌های آنتیک استفاده می‌شود اشاره کرد.

نوع دوم رزین‌های چند جزئی هستند که برای خشک شدن (اصطلاحاً به این مرحله پخت گفته می‌شود) نیاز به مواد مکملی دارند که باعث خشک شدن و پخته شدن آن‌ها می‌شود. چون این واکنش درونی است می‌توان از این نوع رزین‌ها برای کارهای حجمی استفاده کرد، خاصیتی که معمولاً رزین‌های تک جزئی ندارند؛ یعنی بعد از اختلاط دو جز رزین شروع به خشک شدن می‌کند.

گروه بازرگانی پلی رزین با همکاری شرکتهای معتبر بین المللی آماده همکاری با تمامی واحدهای مصرف کننده این محصول در اقصی نقاط کشور می باشد.

 

بیواسطه با ما درتماس باشید


مهندس علیرضا بیات 09120179639
مهندس فرشته راد 09033229935الی36
کانال تلگرام Resins_kahar
پست الکترونیکی resinpoli@gmail.com
اینستاگرام Resins_kahar
آدرس شرکت خیابان ولیعصر بالاترازپارک ساعی پلاک 2404 کدپستی 1434764111طبقه سوم شرکت صنایع شیمیایی بوشهر

تولیدکنندگان رزینمقالات

اپوکسیاپوکسی چوباپوکسی خوزستاناپوکسی کفاپوکسی کمهوکرهاپوکسی و فولاداستحکام کششی اپوکسیپایداری ابعادی رزین اپوکسیپایین بودن جمع شوندگی پخت اپوکسیپخت اولیه رزین اپوکسیپخت رزین اپوکسیپخت نهایی رزین اپوکسیپخشپخش رزینپخش رزین اصفهانپخش رزین ایرانپخش رزین پلی استرپخش رزین تهرانپخش رزین در ایرانپخش رزین شناور سازیپخش رزین قایق سازیپخش رزین کامپوزیتپخش رزین لنج سازیپخش رزین ماستیکپخش رزین مبلپخش رزین مبلسازیپخش رزین مجسمه سازیپخش رزین مشهدپخش عمده رزینپخش عمده رزین در ایرانپخش عمده رزین مجسمهپخش کنندهپخش کننده اصلی رزینپخش کننده رزینپخش کننده رزین ایرانپخش کننده عمده رزینپخش کننده عمده رزین کارخانه پخش کنندهچسبندگی رزین اپوکسیدفتر مرکزی پخش کننده رزینرزین اپوکسیرزین اپوکسی با ویسکوزیته پایینرزین اپوکسی بدلیجاترزین اپوکسی زیورآلاترزین اپوکسی شفافرزین اپوکسی فایبرگلاسرزین اپوکسی کامپوزیتزمان قابل اعمال برای رزین اپوکسیساختار شیمیایی اپوکسیساختمان شیمیایی رزین اپوکسیعایق عالی الکتریسیته رزین اپوکسیقیمت رزین اپوکسیکار با رزین اپوکسیکاربرد رزین اپوکسیکاربردهای رزین اپوکسیکارخانه پخش کنندهکارخانه پخش کننده رزینمقاومت شیمیایی رزین اپوکسیهاردنرهاردنر اپوکسیهاردنر ماستیکهیبرید پلی استر و اپوکسی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *